Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Εφαρμογή επιλογής προμηθευτή

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-02-11, 19:07
Όνομα: Κωνσταντίνος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Lightbulb Εφαρμογή επιλογής προμηθευτή

Καλησπέρα και πάλι μετά από ένα γολγοθά αρρωστιών που πέρασα αν και ακόμα κρατάνε , είπα να κάνω κάποια βήματα έτσι ώστε να ολοκληρώνουμε σιγά σιγά την τελική μορφή από το ακριβές ζητούμενό μου

Το όλο θέμα ξεκίνησε από εδώ και μετά από κάποιες αλλαγές που έγιναν έφτασα να βρίσκομαι πάλι εδώ πριν καλά καλά γεμίσω το βιβλίο μου χωρίς λόγο

Δεν ξέρω αν έχω πραγματοποιήσει σωστά τα βήματα που μου αναφέρθηκαν (εδώ και εδώ) , γι αυτό και αναρτώ το δειγματάκι μου για να με βάλετε στο σωστό δρόμο

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για άλλη μια φορά
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls beta_v2_1.xls (104,0 KB, 48 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-02-11, 20:20
Το avatar του χρήστη gr8styl
Super Moderator
Όνομα: Θανάσης Στυλιανίδης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2010

Περιοχή: Βρυξέλλες, Βέλγιο
Προεπιλογή

Φίλε Κωνσταντίνε,
δες στο συνημμένο ένα παράδειγμα που ίσως θα μπορούσες να αξιοποιήσεις και να προσαρμόσεις στις απαιτήσεις σου.

Γενικά πάντως νομίζω ότι θα πρέπει να έχεις στάνταρ ονοματολογία/ κωδικοποίηση για τα προϊόντα και να μην μπλέκεις στο ίδιο κελί όνομα προϊόντος με συντμήσεις ποσότητας ή συσκευασίας.

Αν τα ονόματα των προϊόντων σου δεν είναι σαφή δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν κάποιο πρόγραμμα να σε βοηθήσει να αυτοματοποιήσεις την εργασία σου.

Τα λέμε
Θανάσης
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: xls beta_v2_1example.xls (76,0 KB, 80 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-02-11, 16:13
Όνομα: Κωνσταντίνος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gr8styl Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε Κωνσταντίνε,
δες στο συνημμένο ένα παράδειγμα που ίσως θα μπορούσες να αξιοποιήσεις και να προσαρμόσεις στις απαιτήσεις σου.

Γενικά πάντως νομίζω ότι θα πρέπει να έχεις στάνταρ ονοματολογία/ κωδικοποίηση για τα προϊόντα και να μην μπλέκεις στο ίδιο κελί όνομα προϊόντος με συντμήσεις ποσότητας ή συσκευασίας.

Αν τα ονόματα των προϊόντων σου δεν είναι σαφή δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν κάποιο πρόγραμμα να σε βοηθήσει να αυτοματοποιήσεις την εργασία σου.

Τα λέμε
Θανάσης
Θανάση ειλικρινά δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω για τον κόπο / χρόνο σου καθώς και για την υποστήριξή σου
Θα πώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ένα ΜΠΡΑΒΟ για την υποστήριξη (τα μόνα που μπορώ να κάνω μέσα από τον διαδικτυακό τόπο )
Το αρχείο το έχω ήδη αναλύσει και με καλύπτει πλήρως
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Προβολή access σαν εφαρμογή teo1976 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 24-04-14 13:08
[ Φόρμες ] Εφαρμογή για την καταχώρηση αποδείξεων nasos23 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 15-09-11 20:04
Εφαρμογή δανειστικής βιβλιοθήκης dimmag Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 27-06-11 10:44
Εφαρμογή φίλτρου σε φόρμα stavros2244 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 09-04-10 08:47
Εφαρμογή Ημερολογίου σε Access Ms-Office-Development Team Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα 0 11-11-09 10:33

Η ώρα είναι 07:08.