Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
Καλησπέρα σας Θα ήθελα να πω ότι πολύ σωστά παρατήρησε ο Γιώργος (kapetang), ότι η IF των 7 γραμμών πρέπει να μπει αμέσως ΜΕΤΑ την End Select για να είμαστε 100% σωστοί. Αν και δεν νομίζω να υπάρξει περίπτωση να έχουμε γραμμές με "Σύνολα" ή "Μεταφορά" που η στήλη C να έχει τιμή μικρότερη ή ίση του 1 το σωστό είναι σωστό ευχαριστώ Γιώργο. Για την πρόταση του Τάσου να πω ότι μου φαίνεται ταχύτερη, και μας δείχνει και μερικά κόλπα χρησιμοποιώντας ονοματισμένες περιοχές με προκαθορισμένη μορφοποίηση. Ίσως όμως για κάποιον αρχάριο να είναι πιο δύσκολο να την κατανοήσει και να παρέμβει για να την αλλάξει. Τάσο, νομίζω ότι λείπει από τον κώδικα σου και η μορφοποίηση για πράσινο φόντο σαν στάνταρ μορφοποίηση των κελιών. Αν είχαμε 3 μόνο μορφοποιήσεις θα έλεγα είναι η ιδανική Τα λέμε. Θανάσης |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Θανάση! Η μορφοποίηση για πράσινο φόντο είναι η στάνταρ μορφοποίηση των κελιών A1, B1, C1 και επικολλάται στις αντίστοιχες στήλες κατά την εκτέλεση της Μακροεντολής. Αν χρειαστεί, με το τρόπο που επιλέγονται οι περιοχές του φύλλου από τον κώδικα, θα είναι πολύ εύκολο να προσθέσει κανείς μια γραμμή στον κώδικα για να χρωματίσει ότι και όπως θέλει! Τα λέμε... Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |
Παράθεση:
το λάθος είναι δικό μου, γιατί όταν δοκίμασα το αρχείο σου, αφαίρεσα το χρώμα φόντου σε ολόκληρες τις στήλες Α, Β και C, με αποτέλεσμα να μην μου δώσει πράσινες γραμμές. Είναι πράγματι πολύ καλό. Δεν μου λες η περιοχή a1:c1 θα πρέπει να κατασκευάζεται κάθε φορά ? Όπως είπε ο Γιώργος το αρχείο που ανέβασε είναι το output της εφαρμογής του. Έχεις καμιά πρόταση για εισαγωγή των δεδομένων από το xls output της εφαρμογής του Γιώργου ? Τα λέμε. Θανάσης |
| |||
| |||
Καλημέρα, Συνεχίζετε να με εκπλήσσετε ευχάριστα … Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους … Φιλικά Γιώργος |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Γιώργο μας! Να είσαι καλά, σ ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Ο Θανάσης αναφέρθηκε στο "output" της εφαρμογής σου. Αλήθεια, πως μεταφέρονται τα δεδομένα στο εν λόγω φύλλο; Στο παράδειγμα σου τουλάχιστον φαίνεται ότι είναι απλή επικόλληση (χειροκίνητα ή προγραμματιστικά). Θανάση, η περιοχή a1:c1 φτιάχνεται μια φορά ή όποτε χρειαστούν αλλαγές στις μορφοποιήσεις από το χρήστη. Θα μπορούσαμε να χτίσαμε τις μορφοποιήσεις αυτές προγραμματιστικά. Ωστόσο, με τον τρόπο δεν θα παρέχεται πια η δυνατότητα στο χρήστη να κάνει τυχόν αλλαγές στις μορφοποιήσεις. Συνήθως σε μεταφορά δεδομένων από κάποια εξωτερική πηγή χρησιμοποιείται ο OLDB Provider ή κάποια σύνδεση ODBC. Τα λέμε... Φιλικά/Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή χρώματος σε φόρμα | Αντώνης | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-04-16 09:24 |
[VBA] Msgbox αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς και χρώματος | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-10-12 17:40 |
[ Φόρμες ] Αλλαγή χρώματος φόντου σε εγγραφή | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-02-11 00:10 |
[VBA] Αλλαγή χρώματος κελιού | ytsiak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 18-09-10 01:44 |
Η ώρα είναι 23:08.