Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μια καλησπέρα μαζί με συνάρτηση Καλησπέρα σε όλους, ανακάλυψα το site( Μπραβο σε όλους !!!!!!!!!!!!! Ειναι τελειο!!!!!!!!!!!!! μας φωτίζει αρκετά) μεσω αναζήτησης στο google, προσπαθωντας να βρω τη λύση σε μια εργασια πανω στο excel και θεωρησα οτι ειστε η τελευταια μου ελπίδα πάνω στη συνάρτηση vlookup και match. Θέλω να χρησιμοποιήσω τη vlook up αλλα στην τριτη παράμετρό της να συνδυάσω την match. Πως γίνεται αυτό??? Για να γίνω πιο σαφης επισυνάπτω τον πίνακα και το ζητούμενομπας και βρω καμιά ακρη και πάρω το μαθημα:.006: Πασα προσφορα δεκτή. Ευχαριστω και καλή αρχή |
|
Φίλη Γιώτα, καλώς όρισες στην παρέα μας και ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Τις απαντήσεις θα τις βρεις στο συνημμένο. Θέλω να ελπίζω ότι θα προσπαθήσεις να κατανοήσεις το τι έκανα και να μην στείλεις το αρχείο έτσι ακριβώς που το έφτιαξα, γιατί μάλλον θα φανεί ότι χρησιμοποίησες λυσάρι. Καλή επιτυχία. Θανάσης |
| |||
| |||
Καλημερα σε όλους, Θανάση ευχαριστω πολυ, θα κοιταξω το πινακα και θα επανέλθω με τυχον ερωτήσεις. Πάντως οφείλω να παραδεχτω με εκπλήσει η ταχυτητα απάντησης. Και πάλι ευχαριστω:lolol: |
Ετικέτες |
match, validation, vlookup, επικύρωση |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] μετακίνηση σε πολλά κελιά μαζί | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-10-15 12:36 |
[ Πίνακες ] Μεταφορά και σχέσεων μαζί με πίνακες | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-09-11 21:35 |
[ Φόρμες ] Κουμπί εντολής με εικόνα και ετικέτα μαζί. | gnikol | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 06-12-10 23:28 |
Η ώρα είναι 08:38.