Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Γειά σας φίλοι μου.. Ίσως σας φανή παράξενο και απλό, όμως σε αυτό το τόσο απλό και αυτονόητο κόλησα.. Βασικά εώς τώρα δούλευα Office 2003 τώρα μεταπήδησα σε Office 2007 και βασικά Access, Excel είχα καιρό να δουλέψω... Εχθές δοκίμασα να κάνω μια απλή άθροιση 30 κελιών και μου βγάζει το παρακάτω ( =SUM(E7:AK7) ) δηλαδή μου αναφέρει από πιο εώς πιο κελί, αλλά δεν δείχνη το αποτέλεσμα.. Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω έχω κάνει κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις του Office 2007 η έχει αλλάξει η διαδικασία σε σχέση με το Office 2003.. Υ.Γ. Την άθροιση την έκανα σε διπλανό Pc με Office 2003 αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τη γίνεται με το Office 2007... |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα Χρήστο! Η SUM() δεν υπολογίζει αριθμούς που είναι αποθηκευμένοι ως κείμενο. Ούτε αριθμούς που φέρουν απόστροφο πχ. ('5) Καλή συνέχεια! Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Τάσο σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και εδώ.. Εχεις απόλυτο δίκιο μόλις το άλλαξα τα μέτρησε κανονικά... Απλά είχα μείνη στο Office 2003.. ![]() |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Active X Controls ] Απο Office 2003-2007 σε Office 2010 | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 02-02-12 13:34 |
Η ώρα είναι 15:21.