Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Παρακαλώ την βοήθειά σας. Θέλω αν στο κελί Α1 γράψω την ημερομηνία της πρώτης μέρας ενός μήνα, στην περιοχή από Α2 έως Α32 να αναπτύσονται οι ημερομηνίες του μήνα εκτός τα Σαββατοκύριακα. Και για να το κάνω πιο δύσκολο εκτός από τα Σαββατοκύριακα να μήν εμφανίζονται ούτε οι επίσημες αργίες ούτε κάποιες ημερομηνίες τις οποίες θα αναγράφω σε μια άλλη στήλη. Γιώργος |
|
![]()
Φίλε Γιώργο για δες το συνημμένο που νομίζω ότι θα σε βοηθήσει. Τα λέμε Θανάσης |
| |||
| |||
![]()
Φίλε Θανάση σ΄ ευχαριστώ πολύ. Με ικανοποιεί απόλυτα και με βοηθάει να αυτοματοποιήσω διάφορες μηνιαίες φόρμες που χρειάζομαι για την δουλειά μου.Πιστεύω θα είναι χρήσιμο σε πολλούς. Κι πάλι σ΄ευχαριστώ και συγχαρητήρια ![]() Γιώργος (ms-office.gr Το απόλυτο Forum για το Office) |
|
![]()
Ευχαριστώ κι εγώ για τη ανταπόκριση Γιώργο. Τα λέμε. Θανάσης |
![]() |
Ετικέτες |
dates; ημερολόγιο; αργίες |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατάλληλη έκδοση access για την ανάπτυξη λογισμικού | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 31-05-16 10:39 |
[ Εκθέσεις ] Ανάπτυξη στήλης | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 25-05-15 12:24 |
[ Εκθέσεις ] Σταθερό ύψος & ανάπτυξη | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 19-01-15 21:17 |
[Excel07] Ανάπτυξη ημερολογίου σε κελί του Excel | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-09-10 15:58 |
[ Φόρμες ] Ανάπτυξη εικονιδίου ημερομηνίας | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 29-05-10 08:09 |
Η ώρα είναι 00:42.