Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μεταφορά στοιχείων από excel σε word
Γεια σας! Καινούρια ερώτηση και ελπίζω να με βοηθήσετε και πάλι! Έχω στήλες μέχρι AC και γραμμές μέχρι 28. Η πρώτη γραμμή περιλαμβάνει τίτλους και η πρώτη στήλη τίτλους. Είναι σαν πίνακας αλλά δεν το έχω μετατρέψει σε πίνακα. Θέλω να το μεταφέρω στο word αλλά είναι πολύ μεγάλο και κόβεται, πρέπει να χωράει σε μία σελίδα. Υπάρχει κάτι που να το γυρίσω τουλάχιστον καθέτως ώστε να χωράει στην σελίδα; Γιατί οριζοντίως μου κόβεται και πάλι και να το μικρύνω δε θα φαίνονται τα γράμματα. Επισυνάπτω παράδειγμα αν θελήσετε να το δείτε. Επίσης αν είναι και το αντίθετο δηλαδή οι γραμμές να είναι για πχ μέχρι 78 και οι στήλες μέχρι G τι κάνουμε και σε αυτό; ΥΓ. έχω και 2003 και 2007 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skantzo : 04-10-10 στις 10:41. |
| |||
| |||
Καλημέρα Ελένη, Δεν ξέρω εάν κατάλαβα καλά στο: "Υπάρχει κάτι που να το γυρίσω τουλάχιστον καθέτως ώστε να χωράει στην σελίδα; Γιατί οριζοντίως μου κόβεται και πάλι και να το μικρύνω δε θα φαίνονται τα γράμματα" Θα πρότεινα κάτι απλό και εύκολο: κάνε "αντιγραφή" τον πίνακά σου και πήγαινε και κάνε επικόλληση σε άλλο σημείου του φύλλου εργασίας με "επικόλληση με αντιμετάθεση". Με αυτό τον τρόπο γίνεται αντιστροφή των δεδομένων σου δηλ οι στήλες γίνονται γραμμές και οι γραμμές στήλες. Ελπίζω με το παραπάνω να λύθεί το πρόβλημα. καλή επιτυχία Πάνος |
|
Το θέμα μεταφέρθηκε στη ενότητα Microsoft Word (κάντε κλικ ΕΔΩ) |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Εισαγωγή στοιχείων στο word από λίστα του excel | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 06-03-24 20:25 |
[VBA] Μεταφορά κειμένου από word σε excel με vba | dim.konst | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 02-09-13 19:18 |
[Excel07] Αυτόματη μεταφορά στοιχείων από διαφορετικά φύλλα Excel | ggatzos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-06-13 22:07 |
Η ώρα είναι 07:57.