Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εισαγωγή κελιού σε άλλο κελί με διπλό κλικ του ποντικιού
Παιδιά καλημέρα και συγχαρητήρια για το σαιτ , έχω μια απορία πως μπορώ κάνοντας διπλό κλικ με το ποντίκι επάνω σε ένα κελί να αντιγράφεται σε ένα άλλο.Δηλαδη έχω μια λίστα με υλικα,που θα ήθελα πατώντας πάνω σε κάθε ένα από αυτά να αντιγράφονται μέσα σε δυο νέες άδειες φόρμες μέσα στο ίδιο βιβλίο εργασίας. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΑΥΛΟΣ : 19-09-10 στις 23:38. Αιτία: παιδιά μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, έχω κολλήσει άσχημα. |
|
Φίλε μου, η λύση νομίζω βρίσκεται στην VBA και πιο συγκεκριμένα με την χρήση του συμβάντος Worksheet_BeforeDoubleClick O παρακάτω κώδικας αντιγράφει τα περιεχόμενα του κελιού που θα κάνεις διπλό κλικ στο κελί F2. Κώδικας: Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean) Range("F2") = Target End Sub Ένα παράδειγμα θα βοηθούσε να σε βοηθήσουμε Θανάσης |
| |||
| |||
Καλημέρα και πάλι, Θανάση μου άνοιξες την όρεξη, εγώ έχω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα (λίγο πιο σύνθετο από του Παύλου), αναρωτιέμαι εάν το ζήτημα που συζητιέται μπορεί να εφαρμοστεί στο συνημμένο που ανεβάζω Ευχαριστώ πολύ Πάνος |
| |
Παράθεση:
αυτό που ζητάς γίνεται με συναρτήσεις πίνακα (array formulas) δες την πράσινη περιοχή που πρόσθεσα στο παράδειγμά σου. Τα λέμε. Θανάσης ΥΓ. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με το πρόβλημα του Παύλου. οπότε αν χρειαστεί κάτι παραπέρα άνοιξε νέο θέμα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gr8styl : 21-09-10 στις 22:50. Αιτία: attach xls |
| |||
| |||
Θανάση καλημέρα, μεγάλο όπλο η συνάρτηση που πρότεινες. Δουλεύει μια χαρά, και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Χίλια ευχαριστώ. Τα λέμε Πανός |
Ετικέτες |
array formula, vba |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενημέρωση ComboBox μετά απο διπλό κλίκ | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-02-14 08:19 |
[Μορφοποίηση] Χρωματισμός κελιού με πάτημα ποντικιού | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-08-13 15:48 |
[VBA] Μετατροπή περιεχομένου κελιού σε hyperlink για άλλο κελί | ΓιάννηςΔ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-10-12 17:34 |
[Γενικά] Κελί που να ενημερώνεται από την εισαγωγή δεδομένων σε ένα άλλο κελί? | dancer_69 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-03-10 13:04 |
Η ώρα είναι 08:39.