Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα, Νέος στο group και χρειάζομαι μια βοήθεια. Άσχετος με macro όμως δουλεύω αρκετά σε συναρτήσεις. Εργάζομαι σε ένα φύλλο το οποίο μετράει βάρδιες: έστω στο Α1 έχουμε την ώρα έναρξης εργασίας = με 17:00 και στο κελί Β1 έχουμε την ώρα λήξης εργασίας = με 03:00 έχουμε ως δεδομένο οτι μεταξύ 22:00 - 06:00 είναι νυχτερινό ωράριο. χρειάζομαι μια συνάρτηση στο κελί C1 που να υπολογίζει πόσες ώρες εργασίας είναι μέσα στο νυχτερινό ωράριο. έχω δουλέψει με αυτό =MAX(0; MIN(B1; TIME(6; 0; 0)) - MAX(A1; TIME(22; 0; 0)) + IF(B1<A1; 1; 0)) όμως δεν μου φέρνει σωστό αποτέλεσμα όταν το ωράριο πχ είναι 15:00 - 23:00 μου φέρνει 0 ενώ θα έπρεπε να μου φέρνει 01:00 Έχετε κάτι για πρόταση? Να σημειώσω ότι όλα τα κελιά είναι σε μορφή ωω:λλ Ευχαριστώ ΔΝ |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Δημήτρη και καλωσόρισες στην παρέα μας! Έστω ότι
Ο τύπος που θα υπολογίσει τυχόν νυκτερινές ώρες/λεπτά είναι: Κώδικας: =MAX(0;MIN(B1+(A1>B1);B2+(A2>B2))-MAX(A1;A2))+MAX(0;(MIN(B1;B2+(A2>B2))-A2)*(A1>B1))+MAX(0;MIN(B1+(A1>B1);B2+0)-A1)*(A2>B2) Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Άψογος!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ! |
![]() |
Ετικέτες |
excel, βάρδιες |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 16:50.