Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σε όλους Έχω σε μία στήλη, έστω στην Α, μερικούς θετικούς ακεραίους, μεταξύ 1 και 31. Ας πούμε για παράδειγμα τους 1,7,14,15,19, 22 και 31. Θέλω στην διπλανή στήλη, να μετράει το πλήθος των αριθμών της στήλης Α (εδώ στο παράδειγμά μας 7 ακέραιοι). Στη συνέχεια να αφαιρεί αυτό το πλήθος από το 31 (εδώ στο παράδειιγμά μας 31 - 7 =24). Τέλος, στη Β στήλη να δημιουργεί 24 (τους εναπομείναντες) τυχαίους αριθμούς, από το 1 έως το 31, αλλά διαφορετικούς από τους 1,7,14,15,19,22,31 της στήλης Α. Ευχαριστώ. |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα σε όλους! Γιώργο έστω ότι τα δεδομένα σου ξεκινούν από το κελί A2. Για να βρεις ποιοι αριθμοί (1 έως 31) λείπουν από την περιοχή A2:A100 χρησιμοποίησε τον παρακάτω τύπο πίνακα (CSE) στο κελί B2: Κώδικας: {=IFERROR(SMALL(IF(COUNTIF($A$2:$A$100;ROW($1:$31))=0;ROW($1:$31));ROW(A2)-1);"")} Επίσης για να καταμετρήσεις μοναδικές τιμές στη στήλη Α χρησιμοποίησε τον παρακάτω τύπο πίνακα (CSE): Κώδικας: =SUM(IFERROR(1/COUNTIF(A2:A100;A2:A100);0)) Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ Τάσο αλλά ή εγώ κάτι κάνω λάθος ή ο τύπος έχει κάποιο σφάλμα, γιατί όσες δοκιμές έκανα, μου βγάζει μόνο το 2 στην στήλη. τον τύπο τον πέρασα Shift + Cntr + Enter. Μήπως θα μπορούσες να το περάσεις εσύ σε φύλλο και να το αναβάσεις; Ευχαριστώ. |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα Γιώργο. Ρίξε μια ματιά στο επισυναπτόμενο αρχείο. Καλή συνέχεια! Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ Τάσο
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παραγωγή τυχαίων αριθμών και εκτύπωση | pm4698 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 03-11-14 20:38 |
Δημιουργία μοναδικών τυχαίων αριθμών | kapetang | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 20-10-13 18:22 |
[ Φόρμες ] Δημιουργία τυχαίων αριθμών | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 14-10-13 00:30 |
Εκτύπωση τυχαίων Εγγραφών και αριθμών | Ms-Office-Development Team | Access - Tips & Tricks | 0 | 11-11-09 10:43 |
Εκτύπωση τυχαίων Εγγραφών και αριθμών | kon73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 06-02-09 12:53 |
Η ώρα είναι 16:20.