Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία Έχω στο Α1 στο Excel μια ημερομηνία με τη μορφή π.χ. 03/08/1957 Έχω στο Β1 μια παρόμοια ημερομηνία μεταγενέστερη. Θέλω στο C1 να μου βγάζει τη διαφορά Β1-Α1 σε χρόνια, μήνες και ημέρες. Στα επόμενα D1 E1 F1, θέλω να βάζω χρόνια, μήνες και ημέρες αντίστοιχα και στο G1 να μου βγάζει την ημερομηνία που θα προκύπτει, εάν προσθέσουμε αυτά τα χρόνια, τους μήνες και τις ημέρες, πάνω στην ημερομηνία του κελιού B1. Ευχαριστώ. |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα και καλή Χρονιά με υγεία Γιώργο, Δοκίμασε στο C1 τον παρακάτω τύπο αν σε καλύπτει: Κώδικας: ="Χρόνια: "&DATEDIF(A1;B1;"y")&", Μήνες: "&DATEDIF(A1;B1;"ym")&", Ημέρες: "&DATEDIF(A1;B1;"md")
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChrisGT7 : 16-01-25 στις 13:26. Αιτία: Διόρθωση τύπου |
| ||||
| ||||
![]()
Για το δεύτερο ζητούμενό σου, δοκίμασε στο G1 τον παρακάτω τύπο αν σε καλύπτει: Κώδικας: =DATE(YEAR(A1)+D1;MONTH(A1)+E1;DAY(A1)+F1)
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
![]()
Να προσθέσω και εγώ κάτι που πιστεύω θα είναι χρήσιμο αν βάλει στο κελί B1 των τύπο =now() κάθε φορά που θα ανοίγει το excel θα παίρνει αυτόματα την τωρινή ημερομηνία .
|
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ πολύ με καλύπτει απόλυτα. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Διάστημα μεταξύ ημερομηνιών | stranger | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 25-10-21 17:34 |
[ Ερωτήματα ] Ενημέρωση μεταξύ ημερομηνιών | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-02-21 09:32 |
ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΑΞΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-10-16 10:13 |
Συνθήκη επιλογής δεδομένων μεταξύ δύο ημερομηνιών | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 12-03-15 11:30 |
Αφαίρεση μεταξύ ημερομηνιών | Jim | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 28-09-10 10:32 |
Η ώρα είναι 16:43.