Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα. Αφού εκφράσω το πραγματικό θαυμασμό μου για τις ιδέες που έχετε αναπτύξει καθώς και για την απλόχερη βοήθεια που προσφέρετε, θα θέσω το ζήτημα. Σε ένα κελί θέλω να βάλω λίστα επιβεβαίωσης δεδομένων η οποία θα περίεχει συνεχείς (αν γίνεται άπειρες) ημερομηνίες αλλά να χάνεται κάθε φορά η χθεσινή. Η λογική είναι ότι όποιος κανει κλικ στο κελί να βλέπει πρώτα τη σημερινή. Ευχαριστώ πολύ. |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα και καλή Χρονιά με υγεία Μάκη, Σ' ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια! Αν κατάλαβα σωστά: 1. Σ' ένα κελί να υπάρχει αναδιπλούμενη λίστα (επικύρωση τιμών) με συνεχόμενες ημερομηνίες μετά τη σημερινή, π.χ. 08/01/2025, 09/01/2025, 10/01/2025, 11/01/2025 κ.ο.κ. 2. Κάθε φορά που ανοίγεις το αρχείο να μην υπάρχουν προηγούμενες ημερομηνίες από τη σημερινή. Κάτι τέτοιο χρειάζεσαι;
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
![]()
Ναι Χρήστο. Το έθεσες πιο σωστά. Η λίστα θα ανανεώνεται κάθε μέρα, δίχως πλέον να υπάρχει η χθεσινή ημερομηνία. |
| ||||
| ||||
![]()
Δοκίμασε μια απλή πρόταση στο συνημμένο αρχείο που πιθναόν να σε καλύψει μέχρι ένα βαθμό. Στη στήλη Α έχω προσθέσει όλες τις ημερομηνίες από 01/01/2025 μέχρι 31/12/2030. Αν χρειάζεσαι περισσότερες, απλά τραβάς το τελευταίο κελί για να προστεθούν κι άλλες. Στο κελί C3 υπάρχουν όλες οι ημερομηνίες της στήλης Α από σήμερα μέχρι την τελευταία ημερομηνία. Για το σκοπό αυτό, έχω δημιουργήσει το όνομα ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ (Τύποι > Διαχείριση ονομάτων).
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
![]()
Χρήστο, ευχαριστώ πολύ. Δούλεψε μιά χαρά. Επειδή είμαι άσχετος με ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ (Τύποι > Διαχείριση ονομάτων) και για να μην κουράζω εδώ θα σου στείλω (αν το επιτρέπει ο διαχειριστής) ένα προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ ξανά. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] δομή πίνακα (ημερομηνία/ώρα και άντληση δεδομένων από διαφορετικά πεδία) | geotso | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-07-23 19:53 |
[Συναρτήσεις] ημερομηνια | semergidis1985 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 26-05-19 23:58 |
Ημερομηνία | tsakan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-03-17 11:45 |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από ένα βιβλίο σε άλλο με βάση ημερομηνία που εισάγεται | girapas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-12-13 23:44 |
[ Συναρτήσεις ] Ημερομηνία | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 13-11-10 17:00 |
Η ώρα είναι 16:45.