Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
ερωτήματα συμπλήρωσης
Θέλω το εξής: Να βαθμολογήσω σε 5 κελιά από το 1 ως το 10 αλλά το σύνολο της βαθμολογίας να είναι 20. Δηλ. να μοιράσω 20 βαθμούς όπως εγώ κρίνω σε 5 κελιά. π.χ. 1 κελί 3 2ο 3 3ο 3 4ο 3 και στο 5ο 8. Να μην ξεπερνά το 20 αλλά και να μην είναι 19 ή 18... |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Βασίλη, Έλεγξε αν σε καλύπτει το συνημμένο αρχείο. Τα πέντε κελιά έχουν επικύρωση δεδομένων έτσι ώστε οι εισαχθέντες αριθμοί να είναι μεταξύ 1 - 10 και το άθροισμα <= 20.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
ευχαριστώ για την απάντηση Να είναι ακριβώς 20. Να μην προχωρά/ να μην είναι έγκυρη η καταχώρηση αν δεν καλυφθεί το 20. αυτό με δυσκολεύει. |
| ||||
| ||||
Δηλαδή να μην αφήνει να συμπληρωθεί το πέμπτο κελί αν το άθροισμα δεν είναι 20; Αν είναι αυτό που ζητάς, τότε νομίζω μόνο με κώδικα VBA μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
| |||
| |||
ναι αυτό ζητάω |
| ||||
| ||||
Για δοκίμασε το συνημμένο αρχείο αν σε καλύπτει. Πρέπει να ενεργοποιήσεις τις μακροεντολές για να λειτουργήσει σωστά. Αν θες να αποφύγεις τον κώδικα, μια άλλη απλή λύση είναι η μορφοποίηση υπό όρους έτσι ώστε όταν συμπληρώνονται και τα πέντε κελιά, να χρωματίζονται ανάλογα αν το άθροισμα δεν είναι το επιθυμητό.
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ SQL | Nikolakiss | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-09-21 11:02 |
[ Ερωτήματα ] Ερωτηματα-SQL | spyridoula_mu | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-06-20 11:45 |
[Γενικά] Κατέβασμα Τύπου με Λαβή Συμπλήρωσης | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-01-18 10:21 |
[Συναρτήσεις] Λαβή συμπλήρωσης | Σπύρος23 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-12-17 10:50 |
Εκθέσεις από ερωτήματα | iondep | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 04-11-10 17:12 |
Η ώρα είναι 20:27.