Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Προγραμμα αδειων υπαλληλων σε excel
Καλησπερα στην ομαδα , θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι που εχω κολλησει. Φτιαχνω αρχειο excel με τις αδειες των υπαλληλων. Εχω κολλησει σε : Στο Φυλλο " Λιστα υπαλληλων " βαζω το ονοματεπωνυμο του καθε υπαλληλου και στο πεδιο " συνολο κανονικης αδειας " συμπληρωνω την συνολικη αδεια που εχει ο καθε ενας . επειτα στο Φυλλο " παρακολουθηση αδειων υπαλληλων " συμπληρωνω τον τυπο της αδειας , απο ποτε μεχρι ποτε , το ονοματεπωνυμο του υπαλληλου και αυτοματα εμφανιζει τον αριθμο της αδειας που παιρνει. εκει που εχω κολλησει ειναι στο αρχικο Φυλλο " προβολη ημερολογιου " , στο κουτακι-πεδιο " Συνολο κανονικης Αδειας " να μου εμφανιζει αυτο που εχω περασει απο το Φυλλο " Λιστα υπαλληλων " πεδιο " Συνολο κανονικης αδειας " . Επισης στο αρχικο Φυλλο " προβολη ημερολογιου " να μου αφερει απο το πεδιο " Συνολο κανονικης αδειας " με το πεδιο " Κανονικη Αδεια " και το αποτελεσμα της αφαιρεσης να εμφανιζεται στο πεδιο " Υπολοιπο κανονικης Αδειας " Ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα Χαρίλαε, Δοκίμασε το συνημμένο αρχείο αν είναι εντάξει.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
σε ευχαριστω παρα πολυ
ChrisGT7 καλησπερα και σε ευχαριστω πραγματικα παρα πολυ. αυτο ακριβως ηθελα . ειχε κολλησει εντελως το μυαλο μου . Να εισαι καλα και παλι σε ευχαριστω πολυ. για οποιον θελει και ενδιαφερεται μπορει να κατεβασει το αρχειο . |
| ||||
| ||||
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
πιο ολοκληρωμενο
μια πρόχειρη ματια εριξα και φαινεται πιο ολοκληρωμενο δομικα απο το δικο μου . και παλι σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου ηταν πραγματικα πολυτιμη . |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Πρόγραμμα Αδειών Προσωπικού | spiroschrysis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 37 | 20-11-24 22:16 |
[Γενικά] Πρόγραμμα Αδειών Προσωπικού | spmatrix | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 07-03-23 19:01 |
[Συναρτήσεις] Πρόγραμμα Excel | stavros38 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 02-06-22 19:53 |
[Excel07] Πρόγραμμα αδειών | Πέτρο | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 30-11-12 12:26 |
[Γενικά] Πρόγραμμα εργασίας σε Excel | basiltas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 31-01-12 18:10 |
Η ώρα είναι 19:29.