Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
χαίρετε, έχουμε ξαναδει τον ορισμό ονομάτων. Αυτή τη φορά το έχω προχωρήσει αρκετά, αλλά δε μπορώ να καταλάβω στο επισυναπτόμενο αρχείο ποια συνάρτηση να γράψω στην επικύρωση δεδομένων (στη στήλη F κελιά F3 έως F109), ώστε να μου φέρνει τις επιθυμητές επιλογές (όπως τις έχω ορίσει στο Φύλλο2). Για παράδειγμα αν επιλέξω στη στήλη D τη τιμή "Σ.1.1_Πολλαπλή_συμμόρφωση" και στη στήλη E τη τιμή "Πραγματοποίηση καταγραφών", να περιορίοριστούν οι επιλογές της στήλης F στις επιθυμητές (δηλαδή των δεδομένων των κελιών H11 έως H21 του Φύλλου2). Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Δημήτρης |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Δημήτρη, Δοκίμασε στην επικύρωση τιμών του F3 τον τύπο: =INDIRECT(SUBSTITUTE(E3;" ";"_")) Χρησιμοποιώ τη SUBSTITUTE() για να αντικαταστήσω τα κενά του E3, έτσι ώστε η INDIRECT() να μπορέσει να βρει το όνομα "Πραγματοποίηση_καταγραφών ". Ο λόγος είναι, ίσως να το έχεις διαπιστώσει κι εσύ, πως τα κενά διαστήματα δεν επιτρέπονται σε ονόματα εύρους.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
![]()
Σ' ευχαριστώ πολύ, δουλεύει!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΛΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | BizosDim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 15-05-21 20:22 |
[Συναρτήσεις] Επικύρωση λίστας από άλλο φύλλο | agrbita | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-02-18 03:49 |
[Συναρτήσεις] Επικύρωση δεδομένων και επιλογή λίστας | Γιώργος Κ. | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 15-01-13 04:24 |
Επικύρωση IBAN με συνάρτηση VBA | Tasos | Access - Tips & Tricks | 0 | 03-10-11 10:23 |
Επικύρωση ημερομηνίας στην Excel | Tasos | Ημερομηνία & ώρα | 0 | 30-09-11 12:35 |
Η ώρα είναι 00:28.