Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Συγκεντρωτικά αποτελέσματα σε νέο φύλλο
Δεν ξέρω αν είναι δόκιμος ο τίτλος. Δεν έχω πολύ μεγάλη εμπειρία στη χρήση του Excel, αλλά θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν πιο σαφής γίνεται Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Στο Φύλλο Α (όπως φαίνεται και στο συνημμένο αρχείο) υπάρχουν κάποιες εγγραφές με σημαντικά πεδία τον [Αρ Εντολής], [Κατηγορία],[Condition] και [Quantity] Στο Φύλλο Β υπάρχουν τα ίδια σημαντικά πεδία συν κάποια άλλα δεδομένα Στο Φύλλο C θέλουμε να υπάρχουν οι στήλες του Φύλλου Β και επιπρόσθετα σε στήλες οι τιμές του πεδίου [Condition] του Φύλλο Α. Στις επιπρόσθετες στήλες να αθροίζονται οι τιμές του πεδίου [Quantity] ανάλογα με την τιμή [Condition] ανά Αρ. Εντολής και ανά Κατηγορία |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Βάγγο, Στο φύλλο C και στο κελί J2 δοκίμασε τον παρακάτω τύπο αν σου φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα: Κώδικας: =COUNTIFS(Α!$F:$F;$G2;Α!$B:$B;$A2;Α!$E:$E;J$1)
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
Καλημέρα Chris. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου. Ο τύπος που έγραψες μετράει πόσες φορές εμφανίζεται η τιμή [Conditsion] (πχ πόσες φορές εμφανίζεται η τιμη REUSE) Εγώ θέλω, σύμφωνα με τα κριτήρια αυτά, να προστίθενται τα περιεχόμενα του πεδίου [Quantity] του Φύλλου Α Η συνάρτηση που μου έδωσες επιστρέφει σωστά το φιλτράρισμα που θέλω, αλλά δε θέλω να μου μετράει τις εμφανίσεις των τιμών του Conditsion, αλλά το άθροισμα των τιμών του Quantity |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Βάγγο, Έχεις δίκιο! Δικό μου λάθος, δεν διάβασα σωστά το ζητούμενο. Για δοκίμασε αυτόν τον τύπο στο ίδιο κελί: Κώδικας: =SUMIFS(Α!$D:$D;Α!$F:$F;$G2;Α!$B:$B;$A2;Α!$E:$E;J$1)
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
ΘΕΟΣ!!!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Συγκεντρωτικά πωλήσεων | dealer_xm | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 20-08-24 00:49 |
[Συναρτήσεις] Συγκεντρωτικά στοιχεία μήνα. | bill72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 08-07-16 22:37 |
[ Εκθέσεις ] Συγκεντρωτικά Αποτελέσματα | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 26-03-12 10:27 |
[ Πίνακες ] Συγκεντρωτικά ποσά | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 25-05-11 18:19 |
[Συναρτήσεις] ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΠΟΣΑ | viki_moulara | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 06-11-10 13:43 |
Η ώρα είναι 15:03.