Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Διαχωρισμός και αναπαραγωγή χαρακτήρων
Γεια σε όλους Έχω σε μια στήλη στο Excel κάποια αλφαριθμητικά. Έστω Α1;Α500. Στο Β1;Β500 έχω ακέραιους αριθμούς από το 1 μέχρι το 100. Θέλω μια φόρμουλα, στη C να διαβάζει τον αριθμό από το διπλανό κελί στην Β στήλη και μετά,να διαχωρίζει και να επαναλαμβάνει στα διπλανά κελιά έναν - έναν τον κάθε χαρακτήρα από τη στήλη Α. Για παράδειγμα εάν στο Α1 έχει το DF και στο Β1 το 3, να επαναλαμβάνει στα διπλανά κελιά το DF 3 φορές. Δηλαδή στο C1 το D, στο D1 το F στο E1 το D στο F1 το F στο G1 το D και στο H1 το F. Εάν στο στο B1 ήταν 2, τότε οι χαρακτήρες θα σταματούσαν στο F. Ευχαριστώ, |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Γιώργο, Δοκίμασε μια πρόταση με κώδικα. Πρέπει να είναι ενεργοποιημένες οι μακροεντολές για να λειτουργήσει το κουμπί ΕΚΤΕΛΕΣΗ. Ο κώδικας σταματάει μόλις συναντήσει κενό κελί στη στήλη Α.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
Ευχαριστώ Χρήστο
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] xρώμα χαρακτήρων | panths | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 02-10-22 19:38 |
[Excel07] Αναζήτηση χαρακτήρων | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 15-06-16 11:25 |
Αναπαραγωγή προβλήματος | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 25-05-16 12:25 |
[Γενικά] Εισαγωγή χαρακτήρων στο Excel | Spirosgr | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 03-02-12 07:32 |
Αντικατάσταση Χαρακτήρων | Σπύρος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-07-10 23:40 |
Η ώρα είναι 08:21.