Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα! Αν με μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Όποτε κλείνω το excel και το ξανανοίγω, μου βγάζει το επισυναπτόμενο μήνυμα και μου αλλάζει τα χρώματα που έχω βάλει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Ελένη, Πολύ πιθανόν να χρησιμοποιείς πολλές μορφοποιήσεις κελιών ή γραμματοσειρές ή χρώματα και ίσως πρέπει να διαγράψεις μερικά. Αν σου είναι εύκολο, ανέβασε το αρχείο με δοκιμαστικά δεδομένα για περαιτέρω έλεγχο.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Αυτοματοποίηση μορφοποίησης υπό όρους | BizosDim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 20-05-24 11:20 |
[Μορφοποίηση] Αλλαγή / διόρθωση αρχείου για αλλαγή βαρδιών | manthos1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 04-04-21 20:14 |
[Συναρτήσεις] Πρόβλημα συνάρτησης - Μορφοποίησης | Σπύρος23 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-12-17 15:06 |
[Μορφοποίηση] Δημιουργία κανόνα μορφοποίησης με βάση τις τιμές πίνακα | DJTAKIS_7 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-02-17 01:40 |
[VBA] Αυτόματη αλλαγή γλώσσας πληκτρολογίου στο Excel | Galileo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 16-01-10 00:16 |
Η ώρα είναι 00:10.