Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Διαγραφή Μη Συνεχόμενων Κενών Κελιών Excel
Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι την βοήθεια σας στο παρακάτω πρόβλημα μου: Στον κώδικα που έχω γράψει δεν μπορώ να διαγράψω τα μη συνεχόμενα κενά κελιά. Το κάθε αρχείο excel έχει διαφορετικό πλήθος γραμμών και ίδιο πλήθος στηλών. Σας επισυνάπτω ενδεικτικά ένα αρχείο excel και τον κώδικα αρχείο txt. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Νίκο, Έχω την εντύπωση πως με την παρακάτω διαδικασία δε θα χρειαστείς κώδικα για να διαγράψεις όλα τα κενά κελιά που βρίσκονται ανάμεσα στα δεδομένα. Δοκίμασε τα παρακάτω βήματα στο αρχείο σου: 1. Επέλεξε το Α2 και πάντα Ctrl + Shift + End. 2. Στη συνέχεια πάτα Ctrl+G > Ειδικά σε... > Κενά. 3. Μετά Ctrl + - και στο νέο παράθυρο Μετακίνηση κελιών προς τα επάνω. Αν δεν είναι αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα βοηθούσε να ανεβάσεις ένα παράδειγμα με την τελική μορφή που αναζητάς.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Διαγραφή κενών γραμμών | ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-10-19 20:18 |
[Γενικά] Διαγραφή Κενών Γραμμών | Spirosgr | Excel - Tips & Tricks | 0 | 29-10-19 07:29 |
[Excel07] Εκτύπωση μη κενων κελιών | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 08-08-13 09:07 |
[Συναρτήσεις] Μέγιστο σύνολο συνεχόμενων κελιών. | Eleniath | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 16 | 21-03-13 09:37 |
[VBA] Απόκρυψη κενών κελιών | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 10-03-13 22:40 |
Η ώρα είναι 08:07.