Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Επισήμανση τιμών που επαναλαμβάνονται
Όλα καλά Χρήστο και σε ευχαριστώ πολύ! Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα: έχω μια στήλη με αριθμούς, κάποιοι εμφανίζονται παραπάνω από μία φορά. Πώς μπορώ να δω ποιοι εμφανίζονται παραπάνω και να το δω με κάποιο χρώμα; Αν πρέπει να αλλάξω θέμα, πες μου. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Αγγελική, Χαίρομαι που όλα λειτούργησαν σωστά! Όντως είναι άλλο θέμα για τις διπλότυπες, αλλά θα το χωρίσω εγώ αν χρειαστεί μεγαλύτερη ανάλυση. Δοκίμασε τα παρακάτω: 1. Μάρκαρε τη στήλη ή την περιοχή που θέλεις να γίνει χρωματισμός των διπλότυπων τιμών. 2. Επέλεξε: Μορφοποίηση υπό όρους > Κανόνες επισήμανσης κελιών > Διπλότυπες τιμές... 3. Επιλέγεις τα χρώματα που προτιμάς για τις Διπλότυπες.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
Επισυνάπτω το αρχείο.
|
| ||||
| ||||
Δοκίμασε το συνημμένο αρχείο. Έχω βάλει και μια COUNTIF() για να βλέπεις τις επαναλήψεις κάθε τιμής. Με το φίλτρο μπορείς να διαλέγεις είτε με το χρώμα είτε με τις επαναλήψεις.
| |||
| |||
Ο τέλεια!!!! Τον κανόνα τον ορίζω στη στήλη Α; Επιλέγω όλη τη στήλη;
|
| |||
| |||
Το βρήκα! Είμαι οκ! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! |
| ||||
| ||||
Ή επιλέγεις όλη τη στήλη ή μόνο ένα εύρος, π.χ. Α1:Α500. Αν το επιλεγμένο κελί είναι μέσα στην περιοχή μορφοποίησης, απλά επιλέγεις από τη Μορφοποίηση υπό όρους, Διαχείριση κανόνων και αλλάζεις τα χρώματα. Μπορείς να κάνεις και απαλοιφή κανόνων και να βάλεις μετά νέο κανόνα, όπως ανέφερα στην προηγούμενη δημοσίευση.
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ!
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Αυτοματη ανανεωση τιμων σε φορμα, βασει τιμων ενος πινακα | iliast | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 17-10-23 15:06 |
[Μορφοποίηση] Επισημανση-ενημερωση-ειδοποιηση για ιδια τιμη | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 06-11-21 16:20 |
[Μορφοποίηση] Επισήμανση Διπλοεγγραφών | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 08-07-16 20:40 |
[Μορφοποίηση] Επισήμανση με χρώμα της μικρότερης τιμής ανα γραμμή | demou | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 11-09-12 12:40 |
[Μορφοποίηση] Επισήμανση στήλης και γραμμής του επιλεγμένου κελιού | Tasos | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 03-09-11 03:43 |
Η ώρα είναι 07:26.