Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Πρόβλημα με αυτόματη ενημέρωση αρχείου word από αρχείο excel.

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 02-07-24, 16:06
Όνομα: Κώστας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Πρόβλημα με αυτόματη ενημέρωση αρχείου word από αρχείο excel.

Έχω δημιουργήσει έναν φάκελο Α μεσα στον οποίο έχω ένα αρχείο word το οποίο ενημερώνεται αυτόματα από ένα αρχείο excel, το οποίο επίσης βρίσκεται στον ίδιο φάκελο Α.
Ολόκληρος ο φάκελος Α υπάρχει σε έναν κοινόχρηστο φάκελο Β σε αλλον υπολογιστή και τον επεξεργαζομαι μέσω δικτύου.
Όταν όμως κάποιος αλλος ανοίξει το αρχείο word στον άλλον υπολογιστή (όχι στον δικό μου) και επιλέξει την αυτόματη ενημέρωση του από το αρχείο excel, τότε βγαίνει μήνυμα ότι ο υπολογιστής δεν μπορεί να ανοίξει δύο φορές το αρχείο excel και κολλάει. Φαίνεται δηλ. ότι το αρχείο excel είναι ήδη ανοιχτό.
Πως διορθώνεται το πρόβλημα;
Πως μπορω να μεταφέρω τον φάκελο Α και σε άλλους κοινοχρηστους φακέλους σε άλλους υπολογιστές, και να λειτουργεί η αυτόματη ενημέρωση του αρχείου word από το αρχείο excel?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-10-24, 14:40
Όνομα: Κώστας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2016
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή

Έχω δημιουργήσει ένα αρχείο word το οποίο ενημερώνεται αυτόματα (με αντιγραφή και ειδική επικόλληση) από ένα αρχείο excel. Και τα 2 αρχεία (word και excel) βρίσκονται στον ίδιο φάκελο.
Πως μπορω να μεταφέρω τον φάκελο σε άλλους υπολογιστές, και να συνεχίσει να λειτουργεί η αυτόματη ενημέρωση του αρχείου word από το αρχείο excel?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ενημέρωση αρχείου excel από πίνακα access nasos23 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 14-03-24 11:14
[Εκτύπωση] Μετασχηματισμος αρχειου excel σε αλλο αρχειο kIRIAKOS83 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 02-05-19 17:55
[Excel07] Βοήθεια με πρόβλημα σε αρχείο Excel sotisanis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 29-11-13 11:32
[Excel07] Αυτόματη ενημέρωση αρχείου vasi Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 28-07-12 10:16
Ενημέρωση βάσης δεδομένων Access από αρχείο Word ΛΟΥΚΑΣΤΡΑ Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 1 19-07-10 20:14

Η ώρα είναι 20:25.