Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Περιορισμός των επιλογών προς εμφάνιση από λίστα.
Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να αξιοποιήσω ένα αρχείο που βρήκα πριν καιρό στο forum (νομίζω ότι είναι δημιουργία του kapetang) ώστε να "ισομοιράσω" τους συναδέλφους σε δυο διαφορετικές βάρδιες. Γενικά το αρχείο δουλεύει ικανοποιητικά και νομίζω ότι μπορεί να με βοηθήσει να εξοικονομήσω αρκετό χρόνο. Κάτι που παρατήρησα όμως και νομίζω πως θέλει διόρθωση είναι το εξής: Πατώντας "Προσθήκη" είδα να προστίθενται και στις δύο βάρδιες την ίδια ημέρα τα ίδια ονόματα συναδέλφων, κάτι που φυσικά δεν είναι επιθυμητό. Υπάρχει τρόπος να εμποδίσουμε κάτι τέτοιο και πώς; Ανεβάζω και ένα δείγμα με την μορφοποίηση του πραγματικού αρχείου για να είναι σαφέστερο. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΛΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ | BizosDim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 15-05-21 20:22 |
[ Εκθέσεις ] Επιλογή στοιχείων προς εμφάνιση σε έκθεση | caudillo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 19-06-19 17:08 |
[VBA] Εμφάνιση καρτέλας από λίστα | vasso7 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-02-15 15:44 |
[ Φόρμες ] Επιλογή από λίστα και εμφάνιση λοιπών στοιχείων. | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 14-01-12 17:03 |
Εμφάνιση πολλαπλών τιμών σε λίστα | Σπύρος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 15-04-10 11:13 |
Η ώρα είναι 08:17.