Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Listbox currensy
Καλημέρα, Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιώργηδες Παιδιά έχω ένα θέμα με το σύμβολο του ευρώ σε Lisbox δεν μου το εμφανίζει Σε μια μικρή εφαρμογή με userform Listbox το φύλλο1 γραμμή2 αποτελείται από 4 στήλες A-D στη στήλη D έχει αριθμούς η Listbox αποτελείται από 0-3 στήλες αυτό που θέλω είναι στην τελευταία στήλη της Listbox οι αριθμοί να εμφανίζονται με το σύμβολο του ευρώ (€) Ευχαριστώ για όποια βοήθεια. |
| |||
| |||
Listbox & €
Καλημέρα. Θα ήθελα σε μια Listbox τα (αριθμητικά οικονομικά ποσά) να εμφανίζεται το σύμβολο του ευρώ "€" Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα Γιώργο, Συγχώνευσα το νέο σου θέμα με το παλιό σου που δεν είχε απαντηθεί. Αν όπως αναφέρεις στο παλιό σου θέμα, το listbox είναι σε userform, τότε εξαρτάται πως το τροφοδοτείς. Δηλαδή: 1. Αν χρησιμοποιείς την ιδιότητά του RowSource με σύνδεση σε κάποιο εύρος αριθμών (π.χ. Α1:Α20), τότε απλά μορφοποιείς τους αριθμούς στα κελιά. 2. Αν γεμίζεις το listbox μέσω κώδικα διαβάζοντας κελί-κελί με βρόγχο, τότε θα πρέπει να μορφοποιείς τον αριθμό στον κώδικα. Θα σου πρότεινα να ανέβαζες καλύτερα ένα υπόδειγμα του αρχείου για πιο άμεση βοήθεια.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
Καλημέρα Χρήστο. Ανέβασα αρχείο όπως μου ζήτησες |
| |||
| |||
ListBox Currency
Καλημέρα Χρήστο. Ανέβασα αρχείο όπως μου ζήτησες |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα Γιώργο, Θεωρώ πως θα χρησιμοποιήσουμε το 2. της προηγούμενής μου δημοσίευσης, γιατί γεμίζεις το listbox με το βρόγχο For ... Next. Στην υπορουτίνα UserForm_Initialize της UserForm1 έχεις τον παρακάτω κώδικα προς το τέλος της: Κώδικας: For i = 0 To ListBox1.ListCount - 1 ListBox1.List(i, 3) = Format(ListBox1.List(i, 3), "#,###0.00") Next Ο λόγος που βάζουμε το 4 είναι γιατί οι στήλες στη λίστα σου είναι: 0: ΕΠΩΝΥΜΟ 1: ΟΝΟΜΑ 2: ΗΜΕΡ/ΝΙΑ 3: ΤΗΛ. ΚΙΝΗΤΟ 4: ΕΙΣΦΟΡΕΣ (€)
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
Καλημέρα. Σ' ευχαριστώ πολύ Χρήστο, μια χαρά δούλεψε. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Userform Listbox count! | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 28-04-18 10:06 |
[Γενικά] ListBox-ετικέτες | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 07-10-17 13:08 |
[Excel07] Ετικέτες σε ListBox: | Ρούλα | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-11-16 08:44 |
[VBA] UserForm - ListBox | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 12-12-14 09:12 |
[VBA] LISTBOX | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 23-02-14 18:30 |
Η ώρα είναι 20:32.