Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα την βοήθειά σας. Σε ένα φύλλο στην περιοχή Α17:Α900 όπου έχω εισάγει μια συνάρτηση, ώστε εάν σε οποιοδήποτε κελί της περιοχής Β17:Β900 περιέχει αριθμό που θα εισάγω, να μου δίνει κάποια δεδομένα. Κάθε φορά όμως που εισάγω δεδομένα στο παραπάνω φύλλο, και στην περιοχή Β17:Β900 αλλά και σε άλλα κελιά, καθυστερεί πολύ. Το ερώτημά μου είναι το εξής, Υπάρχει τρόπος να εισάγεται αυτόματα η συνάρτηση που έχω στην περιοχή Α17:Α900 με κώδικα, μόνο εάν υπάρχουν δεδομένα στην ίδια σειρά της περιοχής Β17:Β900; Και αν ναι, θα ελαφρύνει η κατάσταση ώστε να αποφευχθεί αυτή η καθυστέρηση; Τα δεδομένα που εισάγονται στην περιοχή Β17:Β900 δεν έχουν κενά μεταξύ τους, πάντα υπάρχει συνέχεια. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Καλή Ανάσταση |
| |||
| |||
![]()
Χριστός ανέστη, χρόνια πολλά και καλά. Μετά από κάποιες δοκιμές που έκανα στο φύλλο του βιβλίου μου, αντιλήφθηκα πως, ούτε οι συναρτήσεις επηρεάζουν αλλά ούτε και οι μορφοποιήσεις, αφού τις διέγραψα και δούλεψα το φύλλο, χωρίς να αλλάξει κάτι στην καθυστέρηση όμως. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι όταν κάνω αντιγραφή-επικολληση 5 κελιών με δεδομένα, σε άλλη σειρά, καθυστερεί διότι γίνεται υπολογισμός, και αυτό μπορεί να κρατήσει και 10 με 15 δευτερόλεπτα περίπου. Έχει συμβεί αυτό σε κάποιον άλλον; |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Κώδικας VBA και συνάρτηση Address() | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-01-19 11:26 |
[VBA] Πιο γρήγορος κώδικας | misirlis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-10-13 18:48 |
[ Υποφόρμες ] Κώδικας για Ξεκλείδωμα | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-10-12 21:59 |
Φίλτρο Κώδικας | kirillos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 02-10-12 17:36 |
Η ώρα είναι 00:39.