Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Καλημέρα Χρήστο καλό μήνα! Σε ευχαριστώ πολύ!
|
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ, πιστεύω να σας βρίσκω όλους καλά και να έχετε χαρεί όσο το δυνατόν περισσότερο καλοκαίρι, μπάνια και ξεκούραση! Επανέρχομαι με το παρόν θέμα καθώς αντιμετωπίζω δυσκολία και δεν μπορώ να συνεχίσω. Λόγω κάποιων απροσδόκητων αλλαγών στις καταστάσεις της εδουλειάς, πρέπει να διαμορφώσω το φύλλο εργασίας αλλιώς από όπως το είχε ο φτιάξει ο Χρήστος. Πιστεύοντας πως η διαμόρφωση που έχω κάνει θα βοηθήσει στην απλούστερη καθημερινή εργασία μου (χωρίς να είμαι βέβαιος όμως πως θα είναι εύκολη η τροποποίηση του κώδικα), προσπάθησα να τροποποιήσω τον κώδικα του Χρήστου αλλά δεν κατάφερα το τελικό αποτέλεσμα. Η αλλαγή που χρειάζεται να κάνω είναι το πως θα καταχωρούνται τα ΤΡ. Με τα νέα δεδομένα το σκεπτικό μου είναι το εξής: Έλεγξε στην περιοχή CX36:CX60 κάθε ένα δεδομένο της περιοχής C10:C158 και σύμφωνα με τον αριθμό της ίδιας γραμμής στην περιοχή CY36:CY60 καταχώρησε στην ίδια ημέρα (δηλαδή στην ίδια στήλη) τοσα ΤΡ. Επίσης εαν είναι Ναι η επιλογή στην στήλη "Έναρξη εισαγωγών από την αρχή" τότε στην ίδια γραμμή ξεκίνα την καταχώρηση των ΤΡ από την πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία που δεν είναι αργία ή επίσημη αργία ή έχει Ε. Επίσης πριν και μετά για κάθε αριθμό 1, μπορεί στην ίδια στήλη πριν και μετά να υπάρχει ΤΡ για τους τύπους οχήματος που έχουν αριθμό 2. Πιστεύω η παραπάνω επεξήγησή μου να συμβαδίζει με το μικρό παράδειγμα που παραθέτω στο φύλλο εργασίας. Δεν ξέρω κατά πόσο εφικτό μπορεί να είναι αυτό, εαν δεν σας είναι κόπος να ρίξετε μια ματιά θα σας ήμουν ευγνώμων! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Μορφοποίηση με βάση μέρος του περιεχομένου των υπό μορφοποίηση κελιών | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 15-01-22 15:36 |
Διόρθωση τελικού γράμματος ς | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-10-20 21:39 |
[Μορφοποίηση] Εμφανιση γραμματος που δεν εμφανιζετε | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 09-12-18 12:27 |
[Μορφοποίηση] Αντικατασταση ενος γραμματος σε ενα αλλο γραμμα | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 07-11-18 23:46 |
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα ενημέρωσης - Αλλαγή πρώτου γράμματος | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-09-17 20:20 |
Η ώρα είναι 08:27.