Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σας! Επιθυμώ, εάν είναι εύκολο, στο βιβλίο μου να επιστρέφουν οι ημερομηνίες για τον κάθε αριθμό εφόσον έχω καταχωρημένο το γράμμα Κ. Έχω παράδειγμα με τις αντίστοιχες ημερομηνίες όπου έχω καταχωρήσει το γράμμα Κ και πιστεύω να βοηθάει. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
|
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Νίκο, Δοκίμασε τη συνάρτηση =INDEX($F$2:$AJ$2;MATCH("Κ";F10:AJ10;0)) στο Ε3 και σύρε τον τύπο στα υπόλοιπα. Θεωρώ πως το Κ (ελληνικό) θα περιέχεται μονάχα μια φορά ανά γραμμή.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
![]()
Χρήστο σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου έγινε η δουλειά!
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Φιλτράρισμα και επιστροφή δεδομένων | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 17-11-19 18:06 |
[ Ερωτήματα ] Επιστροφή κενών πεδιών | dmarop | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-03-13 02:53 |
[Συναρτήσεις] Σύγκριση τιμών και επιστροφή αποτελέσματος | Free_Ghost | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 02-03-12 12:04 |
[ Φόρμες ] ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΕΡΣΟΡΑ ΣΕ ΠΕΔΙΟ | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-11-11 17:55 |
Η ώρα είναι 00:20.