Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
drop list με περιορισμούς
Καλησπέρα σε όλο το forum. αν μπορουσε καποιος να με βοηθήσει. Προσπάθησα αρκετές φορές αλλα εν τα κατάφερα. Νομίζω τα σχολια που έχω εισάγει στο δεύτερο φύλλο θα βοηθήσουν στην κατανόηση των ζητούμενων. Επίσης, θα ήταν ευπρόσδεκτος ο τρόπος με τν οποίο γίνεται για να κάνω τα υπόλοιπα μόνος μου |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Παναγιώτη, Ρίξε μια ματιά στο συνημμένο αρχείο αν σε καλύπτει. Κάθε τμήμα πρέπει να έχει το δικό του πίνακα δεδομένων για να λειτουργήσουν οι εξαρτημένες αναδιπλούμενες λίστες. Εξού και τα τρία πινακάκια με τις κίτρινες επικεφαλίδες, όπου κάθε επικεφαλίδες λειτουργεί ως κλειδί για τα ονοματισμένα ορίσματα (βλ. Καρτέλα Τύποι > Διαχείριση ονομάτων). Όταν θέλεις να προσθέσεις νέα πινακίδα, την προσθέτεις στο πινακάκι τμήματος στη στήλη του αντίστοιχου οχήματος. Επεξεργασία: Επειδή τα δυναμικά ονόματα δε λειτουργούν (OFFSET - COUNTA) μ' αυτόν τον τρόπο, θα πρέπει να τροποποιούμε το εύρος από τη Διαχείριση ονομάτων ώστε να συμπεριληφθεί το νέο στοιχείο. Σε περίπτωση νέου οχήματος, θα πρέπει να κάνεις νέα στήλη στο αντίστοιχο πινακάκι με την ίδια λογική (π.χ. 2omercedes) και επίσης να δημιουργήσεις στη Διαχείριση ονομάτων νέο όρισμα, όπου η ονομασία του πάλι θα ακολουθεί τα υπόλοιπα (π.χ. _2omercedes).
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChrisGT7 : 07-03-23 στις 01:21. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Trick/Tip: Διπλή Drop Down List σε ένα κελί | gr8styl | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-02-20 20:11 |
[Συναρτήσεις] Drop Down list | lazaroufurs | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-01-18 10:22 |
[Γενικά] Κοινή χρήση,αντιγραφή σε νέο φύλλο με προϋποθέσεις,κλειδωμένο drop down list | xray2201 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 07-10-14 19:31 |
[Συναρτήσεις] Επιλογή από Drop-down list | aristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-10-13 12:03 |
[Γενικά] Διπλή Drop Down List σε ένα κελί | Spirosgr | Excel - Tips & Tricks | 0 | 02-05-12 18:29 |
Η ώρα είναι 07:56.