Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Καλησπέρα Βασίλη, κάνε δοκιμές στο συνημμένο. |
| |||
| |||
Καλησπέρα φίλε όλα καλά αυτό ήθελα σε ευχαριστώ πάρα πολύ |
| |||
| |||
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.
|
| |||
| |||
Καλήμερα φίλε άλλη μια βοήθεια θέλω θέλω να κλειδώσω το φύλλο ΔΟΚΊΜΙ και όταν τρέχει ο κώδικας στην αρχή να ξεκλειδώνει να εκτυπώνει και μετά να το ξανακλειδωνει KAI αν μπορούμε να επιλέγουμε εκτυπωτή η την γκι εκτύπωση αν δεν θέλει καπιστριού να βγάζει εχρωμη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kolekas : 06-03-23 στις 11:11. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Δες το συνημμένο. 1) Για το κλείδωμα το Password είναι: 123 2) Για την εκτύπωση, επειδή δε λειτουργεί ο εκτυπωτής μου δεν μπορώ να κάνω δοκιμές και να βοηθήσω. Θα μπορούσες πριν την εκτύπωση και ενώ είναι ενεργό το φύλλο «ΔΟΚΙΜΙ» να ανοίγεις το πλαίσιο Page Setup (διαμόρφωση σελίδας) και να κάνεις τις επιλογές που θέλεις. |
| |||
| |||
Φίλε αυτό ήθελα με τον εκτυπωτή θα δω τι θα κάνω και αυτό που πρωτινές κάνει δουλειά ευχαριστώ !!!!!!!!! ελπίζω να τελείωσα |
| |||
| |||
Καλησπέρα και πάλι φίλε.... Έχω μια ερωτήσεις μπορώ να κλείδοσω το βιβλίο που να παίζει στον υπολογιστή μου και αν πάει σε άλλο υπολογιστή να πρέπει εγώ από τον κώδικα να το ξεκλειδώσω |
| |||
| |||
Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα και δεν το γνωρίζω…
|
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Βασίλη, Θα σου πρότεινα μια απλή λύση που ίσως να σε καλύπτει. Κατά την αποθήκευση των αρχείων, το Excel έχει τη δυνατότητα να βάλει κωδικό για το άνοιγμα και κωδικό για την τροποποίηση. Στο πλαίσιο παραθύρου Αποθήκευση ως, υπάρχει ένα κουμπί Εργαλεία (δίπλα στο κουμπί Αποθήκευση) με τέσσερις επιλογές. Επέλεξε Γενικές Επιλογές και βάλε κωδικό όπου χρειάζεται.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
[QUOTE=ChrisGT7;34548]Καλησπέρα Βασίλη, Θα σου πρότεινα μια απλή λύση που ίσως να σε καλύπτει. Κατά την αποθήκευση των αρχείων, το Excel έχει τη δυνατότητα να βάλει κωδικό για το άνοιγμα και κωδικό για την τροποποίηση. Στο πλαίσιο παραθύρου Αποθήκευση ως, υπάρχει ένα κουμπί Εργαλεία (δίπλα στο κουμπί Αποθήκευση) με τέσσερις επιλογές. Επέλεξε Γενικές Επιλογές και βάλε κωδικό όπου χρειάζεται.[/QUOT Καλησπέρα και ευχαριστώ ..... άλλα θέλω αν δώσω το βιβλίο σε κάποιον και το δουλεύει, αυτός να μην μπορεί να το δώσει κάπου άλλου.... |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Εμφάνιση τιμής (από άλλο Φύλλο) σε κελί x, βάσει ονόματος σε κελί y | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 28-09-22 18:31 |
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση συνάρτησης:"If then do στο κελί τάδε αυτό και στο κελί τάδε το άλλο..." | vagpte | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-05-13 12:23 |
[Γενικά] Κελί που να ενημερώνεται από την εισαγωγή δεδομένων σε ένα άλλο κελί? | dancer_69 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 19-03-10 13:04 |
Προσθήκη εγγρραφών σε άδειο πίνακα | amy | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 16-11-09 16:26 |
Η ώρα είναι 07:48.