Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
καλησπέρα, έχω έναν πίνακα στον οποίον υπάρχουν διάφορα ονοματ/μα. Κάποια από αυτά συνδέονται ( οικογένεια ) . Έχω δημιουργήσει μια στήλη και έχω καταχωρήσει τον αριθμό της "οικογένειας" . Πολλές φορές θέλω να κάνω ταξινόμηση ως προς ένα άλλο πεδίο αλλά θα ήθελα τα άτομα της οικογένειας να είναι πάντα μαζί, Σας δηλαδή να κάνω ταξινόμηση αλλά με διπλό φίλτρο. Επισυνάπτω |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα και καλό μήνα Αντώνη, Δοκίμασε τα παρακάτω βήματα: 1. Επέλεξε ολόκληρο τον πίνακα (στην περίπτωσή σου) ή ολόκληρες τις στήλες, σε περίπτωση που δεν υπάρχει πίνακας. 2. Από την καρτέλα Δεδομένα, επιλέγεις Ταξινόμηση. 3. Στο νέο παράθυρο επιλέγεις ως πρώτη στήλη την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. 4. Πατώντας το κουμπί Προσθήκη επιπέδου, στη νέα στήλη επιλέγεις ΟΝΟΜΑΤΕ/ΜΟ και ΟΚ. Ελπίζω να βοήθησα.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Χρήστο καλωσόρισες. Μας έλειψες… |
| ||||
| ||||
![]()
Σ' ευχαριστώ πολύ για τη θερμή υποδοχή, Γιώργο! :) Όντως απουσίαζα πάνω από χρόνο! Δυστυχώς το 2022 ήταν αρκετά φορτωμένο από επαγγελματικές υποχρεώσεις... Ελπίζω από φέτος να συμμετέχω όσο και όπου μπορώ! Καλή δύναμη να έχουμε! :)
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
![]()
@chrisgt7 Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και την απάντηση
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Κουμπιά "Προηγούμενο" και "Επόμενο" | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-01-22 10:35 |
Εμφανιση "Μηνός" και "Έτους" σε πίνακα και ερώτημα | antonib | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 24-09-12 21:58 |
[Excel07] Σχέσεις στο Excel "ένα προς πολλά" | JSARAK2001 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 02-05-12 07:28 |
[ Πίνακες ] Εμφάνιση πίνακα "παρασκηνίου" στο "προσκήνιο" | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 12-10-10 16:33 |
[ Εκθέσεις ] Άθροισμα "σε μεταφορά" στο υποσέλιδο και "από μεταφορά" στην κεφαλίδα | prokopino | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-06-10 17:24 |
Η ώρα είναι 00:38.