Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Επιλεκτική ενημέρωση δεδομένων σε νέο φύλλο.
Καλησπέρα σε όλο το forum. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος. Υγεία, χαμόγελα και επιτυχίες σε όλους. Νέα χρονιά λοιπόν και νέα απορία... Έχω ένα βιβλίο εργασίας όπου στα διάφορα φύλλα του καταχωρώ τις εργασίες συντήρησης και επισκευές που γίνονται κάθε φορά στο αυτοκίνητο. Θα ήθελα να έχω ένα νέο φύλλο το οποίο θα περιέχει αυτές τις περιοδικές εργασίες συντήρησης και θα ενημερώνεται κάθε φορά με την πιο πρόσφατα πραγματοποιημένη. Έτσι, αντί να ψάχνω σε κάθε φύλλο πότε έγινε η τάδε εργασία, θα μπορώ με μια ματιά να προγραμματίζω τις επόμενες εργασίες συντήρησης. Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν αυτό είναι πιο εύκολο (ή σωστό) να γίνει με συναρτήσεις ή VBA (την οποία δεν κατέχω ούτως ή άλλως) και γι' αυτό θα ήθελα τις προτάσεις και οδηγίες σας. Ευχαριστώ πολύ για την ούτως ή άλλως πολύτιμη βοήθειά σας μέχρι τώρα, όποτε την χρειάστηκα. Είμαι σίγουρος πως και τώρα κάτι καλό θα προκύψει από την βοήθειά σας. Να είστε όλοι καλά. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΟΥ | stavross | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 15-07-21 08:22 |
[Συναρτήσεις] Επιλογή δεδομένων από ένα φύλλο και εμφάνισή τους σε άλλο φύλλο του Excel | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 08-02-20 11:20 |
[Excel07] Επιλεκτική εύρεση και μεταφορά δεδομένων μεταξύ 2 Excel αρχείων | Menelaos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 08-08-19 13:59 |
[Γενικά] Ενημέρωση κελιών με μεγαλύτερες και μικρότερες τιμές από άλλο Φύλλο | Skakinen | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 15-02-18 14:50 |
[Συναρτήσεις] Μεταφορά δεδομένων από φύλλο σε φύλλο υπό όρους | vagelis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-10-14 20:18 |
Η ώρα είναι 08:01.