Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αποτελέσματα & βαθμολογία αγώνων μπασκετ
Χαιρετώ την ομάδα, Θα ήθελα να δημιουργήσω ένα φύλλο εργασίας στο excel στο οποίο να μπορείς να καταχωρίσεις τα αποτελέσματα αγώνων (σε τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ ) και ταυτόχρονα να προσθέτει του πόντους υπέρ και κατά της ομάδας σε κάθε αγωνιστική , αλλά και να προσθέτει βαθμούς στη βαθμολογία των ομάδων (2 βαθμούς η νίκη & 1 βαθμό η ήττα). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια. |
| |||
| |||
Καλημέρα και καλή χρονιά Δες, μια πρόταση στο συνημμένο. Υποθέτω ότι στο μπάσκετ δεν υπάρχει ισοπαλία. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapetang : 03-01-23 στις 17:24. Αιτία: Αντικατάσταση συνημμένου λόγω συμπλήρωσης |
| |||
| |||
Φίλε σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Είναι ότι ακριβώς χρειαζόμουν. |
| |||
| |||
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.
|
| |||
| |||
Καλησπέρα ομάδα, σε προηγούμενη μου ανάρτηση σχετικά με τα «αποτελέσματα και βαθμολογίες» σε αγώνες μπάσκετ θα μπορούσαμε να κάνουμε μερικές μικρές αλλαγές; 1.Στα αποτελέσματα οι ομάδες που δεν έχουν παίξει μελλοντικούς αγώνες να παίρνουν "0" βαθμούς γιατί στην προκειμένη περίπτωση παίρνουν από "1" βαθμό και έτσι αλλοιώνεται η βαθμολογία του πρωταθλήματος. 2.Στην βαθμολογία η ταξινόμηση της κατάταξης μπορεί να γίνεται αυτόματα; Γιατί τώρα όταν αλλάζει η σειρά πρέπει να μπαίνεις και να κάνεις μόνος την ταξινόμηση με κριτήρια: α. τους βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει και β. με τη διαφορά (+/-) στους πόντους που πέτυχε η κάθε ομάδα. 3.Οι τέσσερις πρώτοι της βαθμολογίας να έχουν πάντα σταθερό χρώμα γεμίσματος; Ανεξάρτητα αν αλλάζει η σειρά τους σε κάθε αγωνιστική. Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν έχω κουράσει. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Θάνο, δες το συνημμένο. Για την ταξινόμηση χρησιμοποιείται κώδικας, συνεπώς πρέπει να είναι ενεργοποιημένες οι μακροεντολές. |
| |||
| |||
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΟΜΑΔΩΝ
Καλησπερα και καλως σας βρηκα. 1ον ειμαι ευγνώμων που βρηκα το αρχειο αυτο εδώ στη σελιδα σας Μπορεί κάποιος να μου προσθέσει τις ομάδες στον αυτόματο πίνακα της βαθμολογίας στο παρακάτω αρχείο? Είμαι εντελώς άσχετος με το office |
| |||
| |||
Καλησπέρα Δες το συνημμένο. |
| |||
| |||
καλημέρα και σε ευχαριστώ πάρα πολύ
|
| |||
| |||
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Βαθμολογία κριτηρίου στο excel | BizosDim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-04-21 12:26 |
[Excel07] Συνδυασμοί στηλών 1 X 2 (αποτελέσματα αγώνων) | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 08-05-18 08:18 |
[ Ερωτήματα ] βαθμολογία ομάδων ποδοσφαίρου | lammis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 24-04-13 23:30 |
[Excel07] Βαθμολογία μπάσκετ | μανολις | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-07-11 10:54 |
Διαχείριση βαθμολογία | christos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 23 | 19-04-11 21:19 |
Η ώρα είναι 07:31.