Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αντιστοιχηση κελιών
Καλησπέρα, θα προσπαθήσω να διατυπώσω σωστά την ερώτηση μου. Έχω όλα το στοιχεία της κάθε εγγραφής οριζόντια και κάθε γραμμή έχει ΜΙΑ μοναδική τιμή. Επίσης έχω και τα έγγραφα που θέλω να συμπληρώνονται άμορφη excel. Θέλω, πληκτρολογώντας αυτη τη μοναδική στο έγγραφο, να συμπληρώνονται αυτόματα τα υπόλοιπα στοιχεία αντλώντας τα από την οριζόντια εγγραφή. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Αντιστοίχηση ΑΦΜ με Ονοματεπώνυμο | BizosDim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 05-09-22 10:18 |
[Excel07] Αντιστοίχηση από άλλο φύλλο από 2 στήλες | aggelaki83 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-01-21 23:22 |
[Συναρτήσεις] Αντικατάσταση κελιών με μέσο όρο κελιών | aggelaki83 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 01-08-19 17:09 |
[Excel07] Αντιστοίχηση στοιχείων σε κατασταση προσωπικού | nkouk | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 10-02-16 23:58 |
[Συναρτήσεις] Τρόπος για ταίριασμα-αντιστοίχηση κελιών | connos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 25-07-14 19:01 |
Η ώρα είναι 18:52.