Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Εχω μπερδευτεί λίγο με την μορφοποίηση υπο όρους και θα ήθελα την βοήθεια σας. Εχω 3 στηλες Α B C στην Α έχω αριθμό στην Β κείμενο και στην C αριθμό. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι όταν η τιμη στο Α1 είναι διαφορετική απο την C1 (μεγαλύτερη ή μικρότερη) να αλλαζουν χρώμα και οι 2 τιμές. Ποιό τύπο να χρησιμοποιήσω? Προσπάθησα με το Α1<>C1 και με το (A1-C1)<>0 αλλά δεν τα κατάφερα. Εσείς τι μου προτείνετε? Το αρχείο το δουλέυω με 2003 Ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα Μανώλη! Πρέπει να δώσεις τις αναφορές των κελιών με απόλυτη αναφορά στήλης. Δηλαδή έτσι: =$A1<>$C1 Φιλικά, Γιάννης
__________________ Αν δεν το ρωτούσες, δεν θα το μαθαίναμε ποτέ...! ![]() ----------------------------------------------- Τελικά η γνώση, αντίθετα με ό,τι μέχρι σήμερα πίστευα, είναι η φυλακή της σκέψης. Όταν η αφετηρία είναι η ελεύθερη σκέψη, δεν χρειάζεται πλέον να φτάσεις πουθενά! |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ. δούλεψε μια χαρά Φιλικά Μανώλης |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Μετονομασία φύλλου ανάλογα το έτος | mp3-GR | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 16-02-16 08:54 |
[ Φόρμες ] ενεργοποιηση ή μη control ανάλογα με τις τιμές άλλου | ras64 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-02-14 01:26 |
[VBA] Χρωματισμός κελιού ανάλογα την ώρα του συστήματος | jose | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 31-03-12 09:09 |
[ Φόρμες ] Φόρμα με γραφήματα ανάλογα με τιμές που επιλέγει ο χρήστης από πινάκες | Ιρις | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 08-03-11 20:46 |
[ Φόρμες ] Επιλογή αναφοράς ανάλογα τιμής πεδίου | serviceman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 23-05-10 01:07 |
Η ώρα είναι 09:30.