Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Η επικύρωση δεδομένων δουλεύει επιλεκτικά.
Καλησπέρα σε όλο το forum. Έχω ένα περίεργο πρόβλημα (ή τουλάχιστον κάτι που εγώ προσωπικά δεν έχω ξανασυναντήσει). Έφτιαξα ένα αρχείο excel στο οποίο, με την χρήση βοηθητικής στήλης και της επικύρωσης δεδομένων, προσπαθώ να περιορίσω τις εγγραφές σε μια περιοχή κελιών. Το θέμα είναι ότι όλα δουλεύουν καλά όσο εργάζομαι στο αρχείο με το πληκτρολόγιο. Αλλά αν χρησιμοποιηθεί το ποντίκι για να επιλέξω κελί τότε δεν δουλεύει ο περιορισμός των εγγραφών και το αρχείο δέχεται περισσότερες εγγραφές από αυτές που όρισα στην βοηθητική στήλη. Μήπως έχει κάποιος καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορεί να διορθωθεί; Πραγματικά θα εκτιμούσα την οποιαδήποτε βοήθεια, καθώς πρόκειται για αρχείο που είναι απαραίτητο για το σχολείο μου. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τον χρόνο και τις ιδέες σας. Υ.Γ.: Ανεβάζω κι ένα αρχείο ως δείγμα για να γίνει πιο εύκολα κατανοητό το θέμα μου (η βοηθητική στήλη είναι η Κ). |
| |||
| |||
Καλημέρα Κώστα κάνε δοκιμές στο συνημμένο. |
| |||
| |||
Γιώργο καλησπέρα. Έχω αρκετή ώρα που προσπαθώ να ταιριάξω την πρότασή σου στα δεδομένα του δικού μου αρχείου. Η πρότασή σου είναι σωστή και σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια. Στην αρχή βέβαια δεν γινόταν αυτό που ήθελα. Δηλαδή όταν επέλεγα κελιά με το ποντίκι και πληκτρολογούσα δεδομένα, δεν λειτουργούσε η επικύρωση. Κατά την αλλαγή κελιών με το πληκτρολόγιο όλα δούλευαν κανονικά. Μάλλον όμως κάτι έφταιγε με το ίδιο το αρχείο, γιατί τελικά έφτιαξα ένα νέο βιβλίο εργασίας και εκεί η πρότασή σου δούλεψε όπως έπρεπε. Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν. Να είσαι καλά. Και πάλι σ' ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τον κόπο σου. |
| |||
| |||
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Περιορισμός εισαγωγής δεδομένων με την επικύρωση δεδομένων | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 13-10-22 12:46 |
Βάση δεδομένων που δουλεύει σε Office 7, όχι όμως σε Office 13 ή 16 | κκκ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-04-21 15:37 |
[Γενικά] Επικύρωση δεδομένων | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-04-19 13:24 |
[VBA] Επικύρωση δεδομένων με vba | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 14-01-15 22:42 |
Επικύρωση δεδομένων | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 21-12-13 23:05 |
Η ώρα είναι 19:03.