Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Συγκέντρωση δεδομένων από πολλά φύλλα
Καλησπέρα σας, Θα ήθελα για μία φορά ακόμα την πολύτιμη βοήθειά σας. Σε ένα αρχείο excel 2007, έχω 12 φύλλα (πχ Τ1, Τ2,..Τ12), όπου στην δεύτερη σειρά υπάρχουν οι επικεφαλίδες, που είναι ίδιες σε όλα τα φύλλα, Από την στήλη A έως την στήλη T. Στην στήλη D υπάρχει το ΑΦΜ, που θεωρώ ότι είναι το κλειδί, για αυτά που θέλω να επεξεργαστώ στην συνέχεια ( η μορφοποίησή του είναι ως κείμενο). Το ζητούμενο είναι σε ένα άλλο φύλλο (πχ. "Συγκεντρωτικό"), να έχω όλα τα δεδομένα από όλα τα φύλλα, αλλά στην στήλη U να έχω το όνομα του φύλλου από όπου προέρχεται το αποτέλεσμα (πχ. Φύλλο Τ3) Στην στήλη D, των φύλλων, το ΑΦΜ είναι δυνατόν να υπάρχει σε δύο ή τρία φύλλα, οπότε, το αποτέλεσμα στο ¨Συγκεντρωτικό" φύλο, δεν με πειράζει αν είναι δύο ή τρεις φορές, αρκεί να έχω την πληροφορία της προέλευσης του Φύλλου. Ευχαριστώ |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από πολλά φύλλα σε ένα άλλο | LEO | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 11-06-21 15:31 |
[Excel07] Αντιγραφή δεδομένων απο πολλά φύλλα. | bill72 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 08-10-18 20:40 |
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από πολλά φύλλα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-04-15 22:58 |
[Γενικά] Λήψη δεδομένων από πολλά φύλλα υπολογισμού | Χρήστος 79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-01-14 13:06 |
[Γενικά] Καταμέτρηση και συγκέντρωση συγκεκριμένων κωδικών από πολλά φύλλα σε ένα ... | dimnot | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 03-04-11 23:19 |
Η ώρα είναι 18:50.