Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Γενικά] Συγκέντρωση δεδομένων από πολλά φύλλα

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-10-22, 20:22
Όνομα: Τάσος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Προεπιλογή Συγκέντρωση δεδομένων από πολλά φύλλα

Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα για μία φορά ακόμα την πολύτιμη βοήθειά σας.
Σε ένα αρχείο excel 2007, έχω 12 φύλλα (πχ Τ1, Τ2,..Τ12), όπου στην δεύτερη σειρά υπάρχουν οι επικεφαλίδες, που είναι ίδιες σε όλα τα φύλλα, Από την στήλη A έως την στήλη T.
Στην στήλη D υπάρχει το ΑΦΜ, που θεωρώ ότι είναι το κλειδί, για αυτά που θέλω να επεξεργαστώ στην συνέχεια ( η μορφοποίησή του είναι ως κείμενο).
Το ζητούμενο είναι σε ένα άλλο φύλλο (πχ. "Συγκεντρωτικό"), να έχω όλα τα δεδομένα από όλα τα φύλλα, αλλά στην στήλη U να έχω το όνομα του φύλλου από όπου προέρχεται το αποτέλεσμα (πχ. Φύλλο Τ3)
Στην στήλη D, των φύλλων, το ΑΦΜ είναι δυνατόν να υπάρχει σε δύο ή τρία φύλλα, οπότε, το αποτέλεσμα στο ¨Συγκεντρωτικό" φύλο, δεν με πειράζει αν είναι δύο ή τρεις φορές, αρκεί να έχω την πληροφορία της προέλευσης του Φύλλου.
Ευχαριστώ
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από πολλά φύλλα σε ένα άλλο LEO Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 11-06-21 15:31
[Excel07] Αντιγραφή δεδομένων απο πολλά φύλλα. bill72 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 08-10-18 20:40
[VBA] Μεταφορά δεδομένων από πολλά φύλλα xristos Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 2 12-04-15 22:58
[Γενικά] Λήψη δεδομένων από πολλά φύλλα υπολογισμού Χρήστος 79 Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 12-01-14 13:06
[Γενικά] Καταμέτρηση και συγκέντρωση συγκεκριμένων κωδικών από πολλά φύλλα σε ένα ... dimnot Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 7 03-04-11 23:19

Η ώρα είναι 18:50.