Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα και χρόνια Πολλά! Θα χρειαστώ τη βοήθεια σας στο εξής (φαινομενικά εύκολο αλλά έχω κολλήσει). Από το συνημμένο θέλω στη στήλη TRUE/FALSE να μου βγάζει αν υπάρχει το όνομα της στήλης Α σε οποιαδήποτε κελί της C:L. καμία ιδέα? |
| |||
| |||
![]()
Φίλε μου καλημέρα και χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη Για δες αν σε βολεύει η συνάρτηση στο αρχείο που επισυνάπτω.
|
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα , ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
|
| |||
| |||
![]()
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.
|
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Επέτρέψε μου να προσθέσω κάτι ακόμη που θα σου κάνει πιο εύκολο το αρχείο. Μπορείς να επιλέξεις τις στήλες C ως O και από την μορφοποίηση υπό όρους, μπορείς να επιλέξεις Κανόνες επισήμανσης κελιών, Διπλότυπες τιμές, για να δεις αν κάποιος κάθεται σε κάποιο τραπέζι 2 φορές. Πιστεύω θα σε βοηθήσει και αυτό.. |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ πολύ! Αν υπάρχει και κάποιος που έχει κάποιο αρχείο για sitting τραπεζιών με καλεσμενών ας το στείλει! |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] ενημερωση στηλες ερωτηματος απο δυο αλλες στηλες με συναρτηση | ευη79 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 04-02-19 15:18 |
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση σε 2 στήλες και εμφάνιση σε dropdown list | zaxarias | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 28-02-17 00:45 |
[ Φόρμες ] αναζητηση σε πολλες φορμες | Γιάννης Θερμός | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-02-16 12:13 |
[Excel07] Αυτόματη συμπλήρωση από πολλές λίστες σε μία. | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 07-12-15 21:53 |
Πως μπορώ να εισάγω πολλές τιμές σε ένα πεδίο; | ΦΟΥΛΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-03-12 17:38 |
Η ώρα είναι 10:16.