Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μετατροπή αριθμού σε ημερομηνία και ώρα
Καλησπέρα σε όλους!! Θέλω την βοηθειά σας για το εξής θέμα μου: Κάνω εξαγωγή σε excel κάποιων στοιχείων από μια πλατφόρμα. Στην πλατφόρμα έχω ένα πεδίο που περιέχει την ημερομηνία και την ώρα. Όταν το εξάγω σε excel μου το εμφανίζει σαν αριθμό (πχ 1645535846065). Θέλω να το μετατρέψω σε ημερομηνία και ώρα. Έχετε κάποια συμβουλή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !! |
| |||
| |||
Καλησπέρα Θα βοηθούσε η επισύναψη ενός αρχείου excel στο οποίο θα έδινες κάποιες χαρακηριστικές ημερομηνίες και ώρες σε μία στήλη και στη διπλανή τον αριθμό που εξάγεται. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Μετατροπή αριθμού σε κείμενο | taseftim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 23-06-20 19:21 |
[ Ερωτήματα ] Μετατροπή Τετραψήφιου αριθμού σε ημερομηνία | asamios | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-10-17 15:42 |
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-10-16 18:58 |
[ Πρόσθετα ] μετατροπή αριθμού σε κείμενο | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-02-14 17:27 |
[Συναρτήσεις] Μετατροπή αριθμού σε κείμενο | mitsodou | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 25-05-11 09:12 |
Η ώρα είναι 19:13.