Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
βαρδιες προσωπικού
Καλησπερα σας Υπάρχει κάποιος τρόπος στο excell ώστε να μπορεί να υπολογίζει αυτόματα βαριές προσωπικού κυλιόμενα , εχω 3 βάρδιες και θέλω να βάζω ποσά ατόμα θέλω την βαρδια και να υπολογίζει αυτόματα τα άτομα |
| |||
| |||
Καλησπέρα Για το θέμα αυτό θα μπορούσες να βρεις λύση, ίσως με κάποιες προσαρμογές, στο σύνδεσμο: https://www.ms-office.gr/forum/excel...efimerion.html |
| |||
| |||
Σε ευχαριστω πολυ , μήπως ξέρεις πως μπορώ να προσθέσω και αλλά άτομα ,το συγκεκριμένο αφορά 2 εκπαιδευτικούς εγω θεώ στο πρόγραμμα να εχω 7 αναφέρομαι στο ProgramWork2ByDay
|
| |||
| |||
Καλημέρα Αν κατάλαβα καλά κάθε μέρα θα επιλέγονται για εργασία 7 άτομα Πόσα είναι τα άτομα από τα οποία θα γίνεται η επιλογή; Το συγκεκριμένο αρχείο επιτρέπει μέχρι 20. |
| |||
| |||
καλημερα σου !7 θα είναι τα ακόμα τα οποία θα γίνεται η επιλογή , σύνολο εχω 18 ακόμα
|
| |||
| |||
Καλημέρα Σπύρο δοκίμασε το συνημμένο. Το έχω προσαρμόσει ώστε να επιλέγει για εργασία καθημερινά 7 άτομα. Επίσης καλύπτει προσωπικό μέχρι 25 άτομα. Ακολούθησε προσεκτικά τις οδηγίες. |
| |||
| |||
σε ευχαριστώ πολύ
|
| |||
| |||
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.
|
| |||
| |||
Μήπως υπαρχει καποιος τροπος να κλειδωνω ενα ονομα σε συγκεκριμενη βαρδια , πχ το ονομα 1 να ειναι τις 5 μερες συνεχομενες να ειναι 13:00-15:00 , δοκιμασα να σβησω την στήλη με την συγκεκριμένη ώρα αλλα μετα δεν δουλευει ο υπόλοιπος κώδικας , συγνωμη για τις τόσες πολλές ερωτήσεις
|
| |||
| |||
Πρσπάθησε να καταλάβεις τη λογική της εφαρμογής. Στην περίπτωσή σου κάθε μέρα επιλέγονται 7 εργαζόμενοι από αυτούς (είπες 18) που έχει η επιχείρηση. Έτσι χρειάζνται 7 στήλες (1, 2, 3, ..., 7) για να τοποθετηθούν τα 7 ονόματα. Τι χρόνο εργασίας (ορίζεται πάνω από τα 1, 2, 3, ..., 7) αντιπρωσωπεύει κάθε στήλη εσύ θα το καθαρίσεις. Εγώ έβαλα για πράδειγμα κάποιους χρόνους αλλά μπορείς να τους αλλάξεις. Τους 7 που επιλέγει για μία μέρα η εφαρμογή μπορείς (με το χέρι αντιγραφή/επικόλληση ) να τους αλλάξεις σειρά ώστε να δουλέψουν την ώρα που θέλεις. Θα μπορούσε αν υπήρχε κάποια σταθερότητα (πχ ο xxxx εργαζόμενος όταν επιλέγεται να είναι 3ος ώστε να εργάζεται την ώρα που καθορίσαμε για τη στήλη 3) να γίνει και με προσαρμογή του κώδικα. Για να γίνει αυτό απαιτούνται συγκεκριμένες πληροφορίες για κάθε εργαζόμνο. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΔ προσωπικού για άδειες | tolispap | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 12-10-21 20:05 |
[Γενικά] Πρόγραμμα για βάρδιες | XATZOPOULOS DHMOKRITOS | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-10-20 11:12 |
Καταχώρηση προσωπικών στοιχείων Προσωπικού Επιχείρησης με τις Άδειές τους | schrysis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 16-05-19 10:56 |
Υπολογισμός ωρών από βάρδιες | αννα_κεσσσ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 24-09-18 15:01 |
[Excel07] Αντιστοίχηση στοιχείων σε κατασταση προσωπικού | nkouk | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 10-02-16 23:58 |
Η ώρα είναι 06:32.