Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα, έχω το παρακάτω excel και θέλω να βρω ένα τρόπο ώστε αν η τελευταία τιμή έχει πολύ μεγάλη απόκλιση από τις προηγούμενες τιμές να βγαίνει κόκκινο. Η απόκλιση μου θέλω να είναι περίπου 5 με 10%. έχετε κάποια ιδέα Ευχαριστώ πολύ ![]() ![]() |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα Το ζητούμενο δεν είναι σαφές. Ίσως να θέλεις να βρεις αν οι τιμές είναι συγκεντρωμένες γύρω από τον αντίστοιχο μέσο όρο τους ή αποκλίνουν πολύ. Στην περίπτωση αυτή, αν συμβολίσουμε με m το μέσο όρο των τιμών μιας στήλης, οι τιμές (x) της στήλης που ικανοποιούν τη σχέση: abs(x-m)>0,1*m, αποκλίνουν πολύ (πάνω από 10% του μέσου όρου). Στο συνημμένο χρησιμοποίησα τον παραπάνω τύπο για μορφοποίηση υπό όρους των κελιών. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι τιμές αποκλίνουν πολύ από το μέσο όρο (ελάχιστες βρίσκονται κοντά του). |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Ένωση πολλών φύλλων σε ένα | krokata | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 22-04-22 14:47 |
[ Πρόσθετα ] Αποεπιλογή πολλών checkbox | Λάμπρος Τ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-01-19 09:04 |
[VBA] VBA - Αντιγραφή πολλών κελιών σε ένα. | spavlos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 27-09-17 11:05 |
[ Συναρτήσεις ] Δημιουργία πολλών σχέσεων | lefterisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 26-09-17 23:45 |
[Εκτύπωση] Εκτύπωση πολλών αρχείων, πολλών επιλογών | mak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 11-06-12 13:34 |
Η ώρα είναι 05:58.