Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πρόβλημα με συνδέσεις Excel
Παιδιά καλημέρα Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω ένα αρχείο excel που τα δεδομένα του προέρχονται από 15 διαφορετικά αρχεία excel. Όλα τα αρχεία βρίσκοντας αποθηκευμένα σε ένα server στο δίκτυο. Τις δυο τελευταίες μέρες δεν κάνει update κανένα κελί και δεν αλλάζει το path της κάθε σύνδεσης .Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δυστυχώς τίποτα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??? |
| ||||
| ||||
Καλημέρα σε όλους! Αγαπητέ Αλέξη και καλωσόρισες στο φόρουμ!
Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
Ετικέτες |
excel |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Πρόβλημα στο άνοιγμα του Excel | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 10-01-15 23:36 |
[Γενικά] Πρόβλημα με excel | makis123 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 12-12-14 11:43 |
[Γενικά] Πρόβλημα εισαγωγής δεδομένων σε κελιά του Excel και πρόβλημα με συνάρτηση | ΣΟΦΙΑΖΩΤΟΥ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-12-13 14:14 |
[VBA] Πρόβλημα σε macro του excel | izezios | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-05-12 23:37 |
[Γενικά] Πρόβλημα στο άνοιγμα του excel | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 19-10-11 15:54 |
Η ώρα είναι 06:23.