Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σας και Χρόνια πολλά ! Θα μπορούσε να γίνει μια κατηγορία για Power BI ? θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση πάνω σε αυτό. Θέλω να φτιαξω μια απεικόνιση, Έχω εναν πίνακα στη μία στήλη είναι ημερομηνίες και στην άλλη ενα ποσό. Όταν επιλέγω dates και μετά τα values μου τα φέρνει σε ένα visualisation όμως εμφανίζει τρείς στήλες στην ημερομηνία έτος, μήνα , ημέρα. Εγω θέλω να φέρνει την ημερομηνία όλη σε μία στήλη. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; επίσης ένα δεύτερο θέμα που θα ήθελα να αναφέρω είναι οτι θα ήθελα να μου φέρνει την τελευταία ημερομηνία που έχω στον πίνακα η οποια δεν ειναι παντα η τελευταία εργάσιμη αλλά την πιο πρόσφατη από την λίστα των ημερομηνιών που έχω Ευχαριστώ, Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Βασίλης Καραχάλιος : 03-05-21 στις 16:38. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Σωστή απεικόνιση δεδομένων και αντιγραφή φύλλου | caudillo | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 28-04-21 22:01 |
[ Πρόσθετα ] Power Query Ενημέρωση πίνακα από άλλο πίνακα | dalavouras | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 07-03-21 15:20 |
[Excel07] Ανάπτυξη ημερομηνιών | Flashgordon61 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 16-10-10 19:19 |
Η ώρα είναι 10:28.