Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα στο Forum Εχω το εξής ερώτημα: Σε κελιά με περιεχόμενα όπως τα κάτωθι, μπορούν να απομονωθούν οι αριθμητικές τιμές [και στις 2 τελευταίες περιπτώσεις να γίνει και ο υπολογισμός] ? 10.9 USD EUR 12.3 20.1 [V] 3*2.5 3 * 2.5 Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ για την προσοχή σας. |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Μενέλαε, Δοκίμασε το συνημμένο αρχείο, το οποίο περιέχει μακροεντολές. Έχω δημιουργήσει τη συνάρτηση TXTN() (βλ. στήλη Β), η οποία δέχεται ως όρισμα ένα κελί και φέρνει ως αποτέλεσμα τον αριθμό ή τον υπολογισμό των περιεχομένων του κελιού. Υπάρχει πιθανότητα η συνάρτηση να δώσει λάθος αποτέλεσμα, αν υπάρχουν τιμές διαφορετικής μορφής από αυτές τις πέντε που έδωσες. Γι' αυτό το λόγο έλεγξε τα αποτελέσματα αν είναι τα επιθυμητά και σε διαφορετική περίπτωση, ανέβασε περισσότερες τιμές για τροποποίηση της συνάρτησης.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
![]()
Γειά σου ρε Χρήστο αστέρι Πριν καν το ελεγξω σ' ευχαριστώ πολύ [και πάλι]. Αν διαπιστώσω ότι χρειάζεται κάποια διόρθωση/βελτίωση θα επανέλθω. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Αναζήτηση τιμής κελιού Excel σε ένα ολόκληρο βιβλίο με μια συνάρτηση | ex-profes | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 24-10-18 10:53 |
[Μορφοποίηση] Κλείδωμα κελιού με βάση το περιεχόμενο ενός άλλου. | dimharos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-05-16 07:06 |
[VBA] Αλλαγή της τιμής ενός κελιού βάσει του χρώματος | sakis297 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 18-09-15 19:19 |
[Γενικά] καθορισμός της τιμής κελιού από την τιμή δύο άλλων | GreekPowers | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 07-09-15 21:24 |
[Μορφοποίηση] άθροισμα κελιών - κελιού με μικτό περιεχόμενο | skapet155 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 09-09-11 16:55 |
Η ώρα είναι 13:28.