Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!! Δουλεύω εδω και κάποια χρόνια ενα αρχείο excell 2016 με VBA ... Αυτή την στιγμή εχει 976000 περιπου εγραφές Γυρω στις 2Ο ΙΟΥΛΙΟΥ πηρα ενα καινουργιο PC το οποιο ειχε επανω office 2019 και καπου εκει μου αρχισε το προβλημα ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ ΜΕ ΤΗΝ VBA ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ.... ΟΤΙ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!! Πιστευω να σας εδωσα να καταλάβετε!!!! Ευχαριστω πολυ!!!! |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Γιάννη και καλωσόρισες στο φόρουμ! Πιθανές αιτίες για τη συμπεριφορά του υπολογιστή σου ή του Office 2019 είναι οι εξής: Αν οι ημερομηνίες εισάγονται και δεν πληκτρολογούνται και συνάμα ο νέος υπολογιστής έχει διαφορετική μορφή ημερομηνίας από τον παλιό, υπάρχει περίπτωση η Excel να μην μπορεί να μετατρέψει το κείμενο της εισαγόμενης εικονικής ημερομηνίας σε πραγματική ημερομηνία αλλά να το αφήνει ως έχει. Eαν στο έργο VBA λόγω του καινούριου υπολογιστή λείπει κάποια αναφορά (κάνε έλεγχο στον VBE > Tools >References), ο κώδικας VBA δεν θα τρέξει όπως πρέπει. Αν η έκδοση του Office είναι 64 bit, μπορεί να υπάρξει πρόβλημα. Αυτό όμως εξαρτάται από τον κώδικα VBA που περιέχεται στο έργο VBA. Αν δεν ισχύει κάτι από τα παραπάνω μπορείς να μας δείξεις το κομμάτι εκείνο του κώδικα καθώς και τις περιοχές (Range) όπου γίνεται η αναζήτηση; Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] πρόβλημα σε αρχείο excel με μακροεντολές | mantarinia | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-11-18 16:30 |
[Excel07] προβλημα με αρχείο excel personal.xlsb | Βασίλης Καραχάλιος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 22-06-18 10:40 |
Προβλημα στο αρχειο μου | balokalex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 03-02-17 00:26 |
[Excel07] Βοήθεια με πρόβλημα σε αρχείο Excel | sotisanis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 29-11-13 11:32 |
Η ώρα είναι 05:54.