Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σας, Βαση αυτού του αρχείου θέλω να υπολογίζω από πολλαπλές αναφορές ενός συστήματος τα σύνολα τους σε ένα πινάκα στο δεύτερο φύλλο. Με την πρώτη συνάρτηση SUMIFS έχω τελειώσει το πρώτο στάδιο, δεν βρίσκω τρόπο όμως να κάνω καταμέτρηση σε γραμματαριθμους (T1,T2,T3 ΚΤΛ.) πχ Αν έχω ένα πελάτη με όνομα "200" που κανει τρεις διαφορετικές παραγγελίες σε 8 διαφορετικές αποθήκες ανά 3 ώρες, η αναφορά δείχνει αριθμούς και γράμματα. 1 (1 κιβωτια η πρώτη αναφορά) 2 (2 κιβωτια η δεύτερη αναφορά) Τ2 (Δυο τεμάχια η τρίτη αναφορά) Υπάρχει τρόπος στον τελικό πινάκα στο κελί να αναγράφει 3 + Τ2. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ REPORT.xlsm |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Καταμέτρηση Υπηρεσιών | BrainDown | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-01-20 20:45 |
[Συναρτήσεις] Καταμέτρηση σε πίνακα | kellis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 28-02-19 20:09 |
[Συναρτήσεις] Καταμέτρηση αδειων | manolis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 03-11-16 11:20 |
[Συναρτήσεις] Καταμέτρηση κελιών | stelianta | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 15-01-14 18:10 |
[Συναρτήσεις] Καταμέτρηση τιμών | ΓιάννηςΔάσκαλος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-03-12 00:07 |
Η ώρα είναι 05:44.