Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Excel > Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [Συναρτήσεις] Καταμέτρηση γραμματαριθμων.

Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-08-20, 12:23
Όνομα: Ανδρέας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική

Προεπιλογή Καταμέτρηση γραμματαριθμων.

Καλημέρα σας,

Βαση αυτού του αρχείου θέλω να υπολογίζω από πολλαπλές αναφορές ενός συστήματος τα σύνολα τους σε ένα πινάκα στο δεύτερο φύλλο.

Με την πρώτη συνάρτηση SUMIFS έχω τελειώσει το πρώτο στάδιο, δεν βρίσκω τρόπο όμως να κάνω καταμέτρηση σε γραμματαριθμους (T1,T2,T3 ΚΤΛ.)

πχ

Αν έχω ένα πελάτη με όνομα "200" που κανει τρεις διαφορετικές παραγγελίες σε 8 διαφορετικές αποθήκες ανά 3 ώρες, η αναφορά δείχνει αριθμούς και γράμματα.

1 (1 κιβωτια η πρώτη αναφορά)
2 (2 κιβωτια η δεύτερη αναφορά)
Τ2 (Δυο τεμάχια η τρίτη αναφορά)

Υπάρχει τρόπος στον τελικό πινάκα στο κελί να αναγράφει 3 + Τ2.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ REPORT.xlsm
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[Συναρτήσεις] Καταμέτρηση Υπηρεσιών BrainDown Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 3 12-01-20 20:45
[Συναρτήσεις] Καταμέτρηση σε πίνακα kellis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 28-02-19 20:09
[Συναρτήσεις] Καταμέτρηση αδειων manolis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 9 03-11-16 11:20
[Συναρτήσεις] Καταμέτρηση κελιών stelianta Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 8 15-01-14 18:10
[Συναρτήσεις] Καταμέτρηση τιμών ΓιάννηςΔάσκαλος Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 4 04-03-12 00:07

Η ώρα είναι 05:44.