Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους, Ποια συνάρτηση πρέπει να χρησιμοποιήσω, για να μου βγαίνει σωστό το σύνολο στο κελί C18. Ευχαριστώ εκ των προτέρων , Δημήτρης |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα Δημήτρη, Στο κελί C18 δοκίμασε τη συνάρτηση: =SUMIF($F$2:$F$16;B18;$C$2:$C$16)
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
όχι δυστυχώς, πάλι λάθος βγαίνει.. Ευχαριστώ πάντως που απασχολήθηκες.. |
| ||||
| ||||
![]()
Δημήτρη, Ποιο πρέπει να είναι το σωστό σύνολο στο κελί C18; Το άθροισμα της στήλης C ή της στήλης G; Αν θες της G, τότε χρειάζεσαι τη συνάρτηση: =SUMIF($F$2:$F$16;B18;$G$2:$G$16) Στο έλειμμα βλέπω ότι έχεις το σύνολο της στήλης H.
| |||
| |||
![]()
Αγαπητέ Χρήστο , Αυτό που θα ήθελα να κάνω είναι το εξής: Έχω την στήλη C όπου αναγράφονται τα κιβώτια που υπάρχουν από εισερχόμενες παραγγελίες. Στην στήλη G έχω τα κιβώτια που έχω σε απόθεμα ανά κωδικό. Σε κάποιους κωδικούς είμαι εκτός αποθέματος , ενώ σε άλλους έχω μερική κάλυψη. Στο C 18 θέλω να έχω το συνολικό διαθέσιμο απόθεμα αφαιρώντας τις ελλείψεις που έχω στην στήλη Η. Όπως θα δεις στο C10 ζητάει 7, έχω τα 2 , τα οποία όμως δεν μου τα αθροίζει. Στην προκειμένη περίπτωση στο C 18 το αποτέλεσμα έπρεπε να είναι 37. |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα Δημήτρη, Δοκίμασε αυτή τη συνάρτηση: =SUM($C$2:$C$16)-SUMIF($F$2:$F$16;"*Ελλειμμα*";$H$2:$H$16) Αν κατάλαβα καλά, από το σύνολο κιβωτίων (στήλη C) αφαιρείται το σύνολο των ελλείψεων (στήλη H). Σημείωση: Διόρθωσε το *Ελλειμα* σε *Ελλειμμα*
| |||
| |||
![]() Παράθεση:
σ' ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ Δεν γίνεται να αλλάξω το Ελλειμα με Έλλειμμα , διότι έρχεται έτσι από το IRP |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση αθροίσματος κελιών με σύμβολο | Σπύρος23 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-02-20 00:12 |
[VBA] Υπολογισμός αθροίσματος | ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 16-07-18 17:49 |
[ Ερωτήματα ] ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΘΡΟΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΙΝΑΚΑ | Alexandraadami | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 22-07-15 10:57 |
[Μορφοποίηση] Συνέχεια Σωστού Ποσοστού. | shotcon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 19-07-13 01:01 |
[Συναρτήσεις] Συνάρτηση υπολογισμού μερικού αθροίσματος | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 02-07-13 07:22 |
Η ώρα είναι 05:44.