Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Χρησιμοποίηση μεταβλητής σε διαφορετικό module
Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη βοήθειά σας στο παρακάτω έστω οτι στο module1 έχω μια μεταβλητή public την A η οποία είναι σε loop από 1 εως 5 και έστω οτι στο module2 έχω μια άλλη μεταβλητη την Β η οποία ειναι ίση με "κάτι" & A. πως μπορώ να το γράψω αυτό με κώδικα ; καθώς μου εμφανίζει μήνυμα σφάλματος "Run-time error '1004': The item with the specified name wasn't found" όταν καλώ από το πρώτο module να μου εμφανίζει την μεταβλητή Β με την εντολή msgbox. Ευχαριστώ εκ των προτερων |
| |||
| |||
Καλησπέρα Δοκίμασε τον παρακάτω κώδικα: Module2 Κώδικας: Option Explicit Public B As Double Sub test2() B = Module1.A + 10 End Sub Κώδικας: Option Explicit Public A As Double Sub test() Dim i As Long A = 100 For i = 1 To 5 Module2.test2 A = Module2.B + 5 MsgBox A Next End Sub |
| |||
| |||
Παράθεση:
|
| |||
| |||
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Μορφοποίηση] Διαφορετικό χρώμα για ημερομηνίες και Σ/Κ | mlsds | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 25-01-17 23:48 |
[VBA] Χρήση μεταβλητής ονοματος αρχείου σε vlookup | Βασίλης Καραχάλιος | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 14-10-14 20:57 |
Kώδικας σε module | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-10-12 14:50 |
Διόρθωση κώδικα σε Module | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 12-08-11 14:01 |
Η ώρα είναι 18:54.