Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σας. Θα ήθελα να δημιουργήσω σε 3 κελιά τα εξής: στο 1ο κελί να έχω λίστα με τους Δήμους του Νομού μου ( πχ Αλμυρού, Βόλου, Ρήγα Φεραίου κλπ). Στο 2ο κελί εάν επιλέξω στο 1ο πχ. Βόλου να μου εμφανίζει λίστα με τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Βόλου( Πχ Βόλου, Νέας Αγχιάλου κλπ.) Και στο 3ο κελί εαν επιλέξω από το 2ο πχ Νέας Αγχιάλου να μου εμφανίζει λίστα με τις κοινότητες της Νέας Αγχιάλου. Ξέρω να δημιουργώ λίστα με τα δεδομένα απλά δεν ξέρω πως μπορώ να συνδέσω όλα τα κελιά μαζί ώστε να μου ανόιγει η κατάλληλη λίστα ανάλογα με τις επιλογές μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Γιώργο, με το θέμα των εξαρτημένων λιστών επικύρωσης δεδομένων έχει ασχοληθεί το φόρουμ και παλιότερα. Αν τελικά αποφασίσεις να τις χρησιμοποιήσεις ένα καλό παράδειγμα θα δεις, εδώ. Το βασικό σου θέμα είναι η οργάνωση των δεδομένων. Στο συνημμένο προτείνω μια σωστή οργάνωση, που επιτρέπει τόσο το φιλτράρισμα επί τόπου, όσο και τη δημιουργία κατάλληλου συγκεντρωτικού πίνακα. |
| |||
| |||
![]()
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση. ![]() |
| |||
| |||
![]()
Να είσαι καλά Γιώργο και καλή συνέχεια.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] ημερολόγιο σε λίστα δεδομένων | jimis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 14-05-20 13:19 |
[Συναρτήσεις] Εξαγωγή ομάδων δεδομένων υπο όρους απο λίστα | Manos67 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 06-11-16 21:00 |
[Συναρτήσεις] εύρεση σε λίστα και μεταφορά δεδομένων | Dietlosscoffee | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 23-10-14 20:50 |
[Συναρτήσεις] Λίστα υπολοίπων απο μεταφορά δεδομένων | gianast | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-05-13 11:55 |
[VBA] Διαγραφή δεδομένων με βάση λίστα. | anestaki | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 23-10-12 20:55 |
Η ώρα είναι 06:22.