Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα σε όλους, στο κελί σε ένα βιβλίο excel έχω δυο φύλλα. Στο πρώτο υπάρχουν δεδομένα, όπως στο παράδειγμα που επισυνάπτω, Εκείνο που θέλω να πετύχω (και χρειάζομαι την βοήθειά σας) είναι όταν πηγαίνω στο δεύτερο φύλλο και επιλέγω τιμή στο κελί C2 να αντιγράφονται παρακάτω όλες οι γραμμές από το φύλλο1 που περιέχουν την τιμή αυτή. Ψάχνοντας στο internet βρήκα κώδικες και συναρτήσεις που είτε δεν ταίριαζαν στην περίπτωσή μου, είτε δεν μπόρεσα - λόγω ελλιπών γνώσεων - να τους τροποποιήσω ώστε να πετύχω αυτό που θέλω. Ελπίζω στην βοήθειά σας. Εύχομαι σε όλους υγεία. |
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα Κώστα, Δες αν σε βολεύει το συνημμένο αρχείο. Η πρότασή μου είναι με τη χρήση μακροεντολών, οπότε πρέπει να είναι ενεργοποιημένες για να λειτουργήσει η αναζήτηση.
__________________ Your Curiosity Will Be The Death Of You! |
| |||
| |||
![]()
Χρήστο καλημέρα, σ' ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου. Με μια πρώτη ματιά φαίνεται ότι κάνει αυτό που ήθελα. Θα συνεχίσω τις δοκιμές και αν προκύψει κάτι το ξαναβλέπουμε. Και πάλι ευχαριστώ. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Αντιγραφη σε αλλο φύλλο προβλημα | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 05-04-19 12:20 |
[VBA] Αντιγραφή κελιού σε άλλο φύλλο υπό προϋπόθεση | jose | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-05-18 10:46 |
[VBA] Αντιγραφή δεδομένων σε άλλο φύλλο, από γραμμές που δεν έχουν errors | sakis297 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 19-09-15 13:54 |
[Γενικά] Αντιγραφή από ένα φύλλο Excel σε άλλο | kallias79 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 28-01-14 12:46 |
[VBA] Μεταφορά γραμμών απο το ένα φύλλο σε κάποιο άλλο. | iozako | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 27-08-13 14:03 |
Η ώρα είναι 10:10.