Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αυτόματη συμπλήρωση κελιών με IF
Καλησπέρα, Θα ήθελα να συμπληρωθούν αυτόματα τα κενά κελιά στις αντίστοιχες στήλες με Ναι/ Όχι σύμφωνα με τις απαντήσεις των δύο στηλών (έχω συνημμένο). Προσπάθησα μόνη μου πριν ζητήσω βοήθεια τόσο για μένα αλλά και επειδή δεν θέλω να καταχρώμαι της βοήθειά σας. Η προσπάθεια απέτυχε... Έχω βγάλει τη μία συνάρτηση αλλά κάτι κάνω λάθος γιατί το υπόλοιπο γέμισμα των κελιών βγαίνει λάθος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Με εκτίμηση, Αγγελική |
| |||
| |||
Καλησπέρα Αγγελική το ζητούμενο χρειάζεται διευκρίνιση. Στο συνημμένο παρουσιάζω μια λύση, για την περίπτωση που θέλουμε: Να παίρνουμε «Ναι» όταν στην ίδια γραμμή η ζητούμενη λέξη (πχ αγάπη) βρίσκεται σε μία τουλάχιστον από τις δύο (1α, 1β) στήλες. |
| |||
| |||
Γιώργο καλησπέρα, Ναι έχεις δίκιο, ίσως δεν διευκρίνισα σωστά. Παρόλα αυτά από ότι βλέπω απάντησες όπως θα ήθελα. Πρόκειται για μια ερώτηση όπου ο/η ερωτώμενος/η μπορούσε να απαντήσει μέχρι 2 επιλογές. Εγώ στη συνέχεια, θέλησα να κάνω ανεξάρτητες μεταβλητές όλες τις πιθανές απαντήσεις με Ναι/Όχι γιατί έτσι "δουλεύονται" καλύτερα τα δεδομένα στη στατιστική. Από το excel που επισύναψες αντιλαμβάνομαι πως με έχεις καλύψει. Κοίταξα τη συνάρτηση για να καταλάβω το σκεπτικό. Έχω πάρα πολλά δεδομένα και ήταν αδύνατον να βρω άλλο τρόπο. |
| |||
| |||
Κοιτάζω τώρα να δω αν δουλεύει στα δεδομένα μου.
|
| |||
| |||
Γιώργο μια χαρά. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά. Καλό σου βράδυ! |
| |||
| |||
Καλό βράδυ και καλή συνέχεια.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελίων | tonisgolf | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 10-05-16 18:29 |
[Γενικά] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών | mp3-GR | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 08-02-16 11:25 |
[Μορφοποίηση] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών με λογική | YannisC | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 13-12-13 16:57 |
[Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών | rmaria | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 25-11-12 22:59 |
[Συναρτήσεις] Αυτόματη συμπλήρωση κελιών | PanosPan | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 30-04-10 14:06 |
Η ώρα είναι 15:05.