Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αριθμός ολογράφως
προσπαθω να βρω εναν τροπο οπου οταν σε ενα κελη δεχετε μια τιμη αριθμο,,, σε ενα αλο κελη να μου το εμφανειζη ολογραφος..... Ευχαρηστω εκ των προτερων...!!! |
| |||
| |||
Καλημέρα Για το ζητούμενο (εμφάνιση αριθμού ολογράφως) έχει δοθεί εξαιρετική λύση από το διαχειριστή του φόρουμ Taso. Δες το σύνδεσμο: http://www.ms-office.gr/forum/excel-...olografos.html |
| |||
| |||
Σας ευχαριστω παρα πολυ!!... Ευγαλα ακρη.... τωρα το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν το περνη σε ολες τις στηλες εως και 1000 αλλα μεχρη 10... η βοειθηα σας μου ειναι πολυ χρησημη!!! |
| |||
| |||
Θελω να ανεβασω το αρχειο αλλα δεν μου το ανεβαζη διοτι ειναι μεγαλο 5,66 ΜG... Σας ευχαρηστω! |
| |||
| |||
|
| |||
| |||
Καλημέρα Δημόκριτε δεν ξέρω τι ακριβώς θέλεις ούτε μπορώ να βγάλω άκρη στο λαβύρινθο που ανέβασες. Στο συνημμένο αντέγραψα τη συνάρτηση (τον κώδικα) που δημιούργησε ο Τάσος και δίνω και κάποια παραδείγματα για να δεις τη χρήση της. Ελπίζω να σε βοηθήσουν. |
| |||
| |||
Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση… Έκανα αντιγραφή την συνάρτηση οπός μου είπατε.. και μου βγάζει σφάλμα!! ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ 100 ΣΤΗΛΕΣ 12.2.2020 |
| ||||
| ||||
Αγαπητέ φίλε, όταν μια συνάρτηση επιστρέφει την τιμή #ΟΝΟΜΑ? σημαίνει ότι δεν βρίσκει τη συνάρτηση NumToWords(). Με άλλα λόγια δεν έχεις ενσωματώσει τη συνάρτηση στο αρχείο σου. ο Γιώργος σου έγραψε: "Στο συνημμένο αντέγραψα τη συνάρτηση (τον κώδικα) που δημιούργησε ο Τάσος και δίνω και κάποια παραδείγματα για να δεις τη χρήση της" Θα πρέπει να αντιγράψεις τον κώδικα από το αρχείο του Γιώργου και να τον επικολλήσεις σε μια λειτουργική μονάδα (πχ. Module1) στο αρχείο σου. Για να δεις τον κώδικα όπου περιέχονται οι λειτουργικές μονάδες και άλλα στοιχεία του έργου VBA πατάς Alt+F11. Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετατροπή ποσού ολογραφώς | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-07-15 00:28 |
[ Εκθέσεις ] Συνολικό Ποσό Ολογράφως | ΤΖΙΜΗΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 21-06-11 22:55 |
ΠΟΣΟ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ | alatis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-07-10 10:02 |
[ Ερωτήματα ] Ημερομηνίες - Ολογράφως | mdragon | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 23-07-10 20:30 |
Η ώρα είναι 07:38.