Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Ότι έχει σχέση με συναρτήσεις, μορφοποίηση, εκτυπώσεις γραφήματα κτλ. |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα ξέρει κάνεις πως μπορώ να βγάλω τις τελείες από ένα αριθμό έχω ένα αρχείο με πολλούς κωδικούς και κάποιο έχουν τελεία το κάνω με την αντικατάσταση και έχει κάποια κρυφή μορφοποίηση και σε ορισμένους αριθμούς μου τα βγάζει έτσι 3.87201E+11 έχω βγάλει τις μορφοποίησης το έχω κάνει paste σαν αριθμό αλλά τίποτα. Ευχαριστώ........ |
| ||||
| ||||
![]()
Καλησπέρα Κώστα. Είναι κλασικό φαινόμενο το γεγονός ότι αναλόγως την τρέχουσα τοπική ρύθμιση του υπολογιστή εμφανίζονται τελείες ή κόμματα κατά την επικόλληση ή πληκτρολόγηση εάν δεν έχει προηγηθεί κάποια συγκεκριμένη μορφοποίηση στα κελιά που επηρεάζονται. Η εφαρμογή μορφοποιεί αυτόματα με μορφή επιστημονικής σημειογραφίας αν το ακέραιο τμήμα του αριθμού περιέχει πάνω από 11 ψηφία. Μορφοποίησε την περιοχή όπου εμφανίζεται το πρόβλημα σε αριθμό με ή χωρίς εμφάνιση δεκαδικών πατώντας το συνδυασμό πλήκτρων [CTRL και 1] (το 1 όχι από το αριθμητικό πληκτρολόγιο). Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα, ευχαριστώ δείχνει να δουλεύει αφού το πήγα πρώτα σε άλλο φύλλο εργασίας.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πώς μπορώ να έχω ένα Access .mdb on line; | manosstr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 11-06-13 10:41 |
[Μορφοποίηση] Συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων πάνω σε τελείες | g2087 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 02-12-12 22:25 |
[VBA] Login_SplashScreen σε excel πως μπορώ να το κάνω? | fotis | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-05-10 22:44 |
Η ώρα είναι 13:09.